Hari Ni Tak Berapa Sempat Nak Buat Auto Publish :(



Yuuuhuuuu uols, kat PKP Centre ni kan uols, hado wifi koooo. HUURAAYYYYY!!! Boleh lah lunch break karang zie berblogging...hikhikhik. Panas wooo bontot if sehari tak blogging. I AM SOOOOOOOO ADDICTED dgn BELOG okeh :D

....tp sadly, this morning zie tak sempat nk buat Auto Publish entries for this whole day arrr noks. Insya'ALLAH....tgh hari karang Zie buatkan ea ^_- Tp blogwalking still tak dpt di lakukan. Super busy :(





....Coz hbis kursus terus balik opis sambung buat kerja. See...i am such a good worker. HEHEHE. Masuk bakul, angkat sendiri siot. HAHAHAHA. true apa :D











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

eVa said...

ahha.. zie the best! gud2!! attitude blogger yang bgs.. keep it up zie!

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhh memang super bz zie ni .. zie banyakkan rehat ..ktk mau kahwin ya ..lak lesu kitak lak zie . Haah cpa, kita minum kacip fatima yuk!


Hahaha tetak kmk baca ayat kitak pun cdaapt berbelog ya hihi ..suka2 :)

Myra Jay said...

Yela Zie nak cuti panjang, so banyak kerja perlu disiapkan.. :)

cik ika said...

sis..tamaw mls2..hehehe...

sis kena tag~~

http://daqkecik.blogspot.com/2011/10/kena-tagterharunye-saya.html

Mizz Coki said...

sama kita zie, masa demam ariya pon..... biar makei henpon, blog tetap hapdet hahahaha

Mizz Coki said...

Nyehehehe..
samalah kita.
kamek dalam sakit sanggup apdet blog biar makei henpon.
hahaha.

Mr. J said...

Bagus juga untuk auto publish...

Mr. J said...

Bagus juga untuk auto publish...

by Zent said...

Salam dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



Entri Terbaru: Neobux menjana pendapatan blog!



Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

alinac lover said...

hehehe


busy kursus

My Life's Journey said...

Umi jejalan jenguk zie ..ne zie tok ..rindu mau baca update

Noli said...

gud luck..mesti makin bz nnt..tahniah jugak nak naik pelamin nnt..comeyy kamu ;)

AmirFX said...

Hoyeahhh.. Kmk demam2 time tok pun sempat juak update.. Walaupun seciput jak entry...