Hattan Marah Wartawan Zubir Gemuk dan Pendek... Ouchhh!


**Sumber gosip dari RotiKaya**



Haiyoooo...Zubir, Zubir **sambil geleng² kepala** Jgn kata artis je yg ada artis kontroversi taw. Wartawan pun hado gak yg kontroversi....hehe. Ini lah dia wartawan yg kontroversi tu.

Boleh plak dia tulis story kat paper yg Hattan ceraikan isteri dia dgn talak 3 selepas 7 hari nikah. Ishhh ishhh...agak² lah ban Zubir oiii.



“Dia tulis aku ceraikan isteri aku dengan talak tiga — suka hati dia — walaupun tidak menyebut nama aku, tetapi aku tahu dia tujukan pada aku,” Hattan

Wahhh...cam mana ek if Zubir fight back kata yg dia tulis tu bukan Hattan, camne ek bang Hattan??? TETTTT! Hehe. Kang tak pasal² Zubir kata "siapa mkn cili, dia yg terasa pedas" ...haaa tak ke naya :D






Menurut Hattan lg, Zubir berkecil hati dia tak di invite ke majlis perkahwinan dia. Mmg ramai gak ek artis yg anti Zubir ni ea.


“Aku tidak panggil dia seorang sahaja — wartawan lain semua aku beritahu — dia siapa lagi pun, bukan Anuar Zain, sudahlah gemuk pendek ada hati mahu di’sanjung sanjung. Kau tulis apa aku cakap,” Hattan

Haaa...hambik. Kan dahhhhh kena maki...hehe. Tu la kau Zubir. Org tu baruuuuu je kawin, boleh plak ko keluarkan story cerai² bagai. Talak 3 plak tu kau mention. Mana tak mengamuk si Hattan tu.

...tp mmg betul ke apa yg Zubir tulis tu sememangnya di tujukan utk Hattan ek??? TETTTT! Jgn² Hattan yg perasan kot..entahlah. Zubir, sila jawap.

FOC je kau kena kata gemuk pendek. HEHE :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

sarah mohamad said...

Hari tu dekat Melodi pu zubir kecik hati sbb yasmin hani tak jemput dia. Sampaikan Yasmin Hani kena mintak maaf. Entah la, dah orang tak jemput sudah2 la.

CAYANG ALIN said...

hm.hari gaduh ngan yasmin hani..ni ngan hattan plak..dia tuduh yasmin hani n fam halau dia dari majlis..ada ka patut..padahal dia yang datang tanpa invitation..dah tu takde la meja untuk ko..dah tu ko tanya plak orang tak kenal ko ke..haha..macam2 dorang ni kan..zubir zubir..suka sangat buat kontroversi

♥Sya♥ said...

wartawan syok sendiri...nak luahkan perasaan bukan di surat khabar ye...
org boikot baru tau..leh gulung tikar mcm News of the World in UK...

My Life's Journey said...

Huhu cian kawan ..tak pasal2 teraniya huhu ..mcm2 hal la sekarang ..

Dilakochan said...

zubir ni mmg sebok nk menyelit kat majlis org kahwin ek? Ituhari sebok tulis pasal wedding hani, sbb dia pun xdiinvite ke wedd tu.

Ini hattan plak?
Apekes la kau zubir hoi...

Cho Zila said...

wartawanpun dah macam artis gak yerk sekarangni.. macam2 dunia glamerni...

Ardini Humaira said...

artiss... artiss :)