Isnin Depan.... Dah Start Keja Balik Dah :(



Sabtu ini nanti (19/11/2011 - esok)... berakhirlah Pre-Honeymoon Zie dan suami. Oh ye uols, bg Zie & Dillah kan... Pre-Honeymoon means bercuti kat dlm daerah Kuching dan Sri Aman je...if HONEYMOON, di luar kawasan Kuching & Sri Aman. Haaa gitu...hehe.

...So our honeymoon nnti will be next year. Di rancangkan akan berhoneymoon di Cameron Highland. Insya'ALLAH. Itu pun kalau Dillah dpt cuti. Uols tahu-tahu je lah kerja polis ni.

Bukan senang nk dptkan cuti :(






Isnin depan Zie dh start keja. Terpaksa lah berenggang kejap dgn suami...hehe. Tp on 27/11/11 nanti, akan bermulalah episode perkahwinan jarak jauh antara zie and dillah coz dillah dh start kerja :( Uuuwaaaaa.... beratttttt rasa hati utk berjauhan dgn suami woi :(

...tp ape leh buat. Demi kerjaya dan ekonomi rumahtangga. Semoga Dillah cepat-cepat dpt transfer. AMIN.












Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

24 comments:

Aeen said...

dillah mintak transfer ke kuching ke zie?...senang x dpat?...aeen ni pun husband ain nk mintak transfer dekat ngn ain pun susah sgt....:(

alinac lover said...

huaaa..sadis tu.. xsuka kan kalo tgl jauh2 gini

Miss Volvo said...

mesti puan malas nak g keje kan? hehe

Mrs. Fathie said...

tape sis zie..lau duk jauh2 ni,bile da jpe t makin rindu n sayang kita kt suami..hehehe.. :p

sweethOneY said...

Dugaan betul ye long distance marriage ni. Aku tak sanggup :(

Semoga Dillah cecepat dapat transfer ye yunk

Mama_Nabihah said...

congrats to both of you...

oo.. ada istilah juak tek pre honeymoon & honeymoon. kmk org tok dah kahwin 4 tahun, berdua-duaan di rumah pun dah kira honeymoon koh. :p

zie, ingin nak diat pics bilit ktk & pics belulut ktk koh, mesti da bomb, pelamin 2-2 nang wow... speechless..

rasa nak bersanding agik kmk tok nangga pelamin ya koh.

hafiz dan nadila said...

2-2 pengantin baru ni pandai2 jage diri tau hehe =)

Aleeya (Yaya) said...

hai pengantin heheheh, selamat kembali bekerja..mst malas2 je rasenya kan..hope hubby zie cpt2 dpt transfer gak..amen..take care zie...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

NANESLAAAA PAS NI RINDU-RINDUANNNN

mummy_ayu said...

ooo..pas nie PJJ la ye..takpe la..minta cepat2 Dillah dapat transfer..ok...

Bui Junaidi said...

yg best nya berjauhan tok nak,bila berjumpa terasa hangat jak cinta ya kan..hehehe

MARIA LIZA said...

ala siannye die kena perkahwinan jarak jauh..salah seorang kena berkorban ni..

eVa said...

amin amin amin..ololo tedah zie lok.. xpa.. ktk sama kedak kakak shichi, nya 3 mggu gik blt arab.. jauh gik.. huhuhu.. xpa2.. lak dpt transfer lak bh.. sabar k.. makin kuat dan utuh hubungan cinta ktk duak hehehe

msredcheesecake said...

Muga hubby cepat dpt transfer.... Barulah best kan? Congrats again....

CAYANG ALIN said...

so sad kan bila kene berjauhan..but kan..one of my sis dah 3 tahun berjauhan ngan husband..dorang jumpa sebulan sekali jer..the wife stay kat kedah the hubby kat kl..n yet anak nak masuk 2 dah..huhu..lets pray that ur hubby dapat tukar secepat mungkin ok..till then just enjoy the "single" life for lil more..ok..

nurul atikah said...

Waaa cantik lah kak zie!! Akak pakai contact lens eh? cantik mata :)

Mr feckry said...

alamak wa terlepas episod lu kawen..congrat zie

Ardini Humaira said...

wahh ko nak p cameron!!!
bestnye ^__^

ZYASH said...

Kak zie ne sentiasa cantik la... Ape rahsia nye?? (dah tentu lah seri pengantin...kan..kan..kan...)

Siti Asiah said...

Semoga Zie kuat k berjauhan ngan asben...akak baru jer selesai episode 'berjauhan' ni...tu pon nak kn tguu setahun lbh br dapat pdah, tu pun akk yg pindah...
takpe Zie kan bermual ngan berjauhan, mesti Zie dpt tempuhi dugaan ni kan...pjg tol komentar akak..hihi
(asben akk pn kj cam asben Zie gak,nk jgak bgtau)

zh-ena said...

klu turun sini beritahu la blh la dpt jumpa "D

Zaira Fadzil said...

huuu tak bestnye jauh dari hubby... cepat2 move in sama2 zie... tempat kita kan sebenarnya di sisi suami :)

AmirFX said...

Asam garam kehidupan.. Kelak2 ya akan dikenang smp ke tua kelak..

Cik Rose Cute said...

Susah mintak transfer ke?? Zie..Dillah tue...