Justin Bieber Sudah Menjadi Bapa??? Anak Luar Nikah???


**Gosip dari OhBulan**


Ishh ishhh ishhh... baruuu je 17 tahun umur dia ni dh menghamilkan perempuan??? Vavavava..."hebat hebat". Agaknya kompom OUCHHH je hati Salena Gomez dgr ttg gosip ni kan uols.

...khabarnya sorg perempuan berusia 20 tahun dari California telah memfailkan saman kat Justin Bieber berkenaan Justin adalah ayah kepada anaknya yang baru berusia 3 bulan.

Perempuan tu mengaku berasmara bersama Justin Bieber around last year di belakang pentas konsertnya di Los Angeles dan menuntut Justin utk memberi nafkah buat anaknya.

“Semua rumor, semua gosip, saya tetap akan fokus dan positif kepada muzik.” - Justin Bieber

Haaa...gitu je komen Justin terhadap gosip tersebut??? Ishhhh... takda angin, masakan pokok bergoyang??? W/bagaimanapun, kes tersebut akan di bicarakan pd 15 dec 2011 ni nanti. Alaaa...susah², ambik je DNA test.

...End of story. senang pun senang :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

6 comments:

♥z@z@♥ said...

barat..kat malaysia pun dah berlambak cuma xde yg brani nak wat gitu je sbb takut malu...mcm²

cik ika said...

kecik2 da jdi bapak..

ZYASH said...

Perempuan tu mungkin tak malu nak report sebab bibir tu artis kot, kaya pulak tu....leh tumpang senang bila dpt wet nafkah nanti.

My Life's Journey said...

Hrmmm mcm ne leh jadi mcm ya ..ui ui ..mcm2 hal berlaku huuu

eVa said...

syioh anak kmk tok.. berolah juak anak syg mek bieber tok hahaha

Cik Rose Cute said...

muda lagi...dah ada anak...hish!!