Majlis Malam Berinai Zie :)



Meh Zie storykan kat uols ttg malam berinai Zie ea. Malam berinai...Zie tak jemput ramai sgt tetamu dtg. Hanya family-family je :) Zie upah a henna designer dtg ke rumah utk ukir.

...A Punjabi woman named --- Manjit Sindhu (click to view her FB) yg di amanahkan utk doing the job...hehe :D







Zie suka dgn inai yg originally made by an indian people taw. Coz uols pun tahu kan, inai inai bagai ni dtg dr adat dorg sebenarnya (correct me if im wrong...hikss) ^_^ Ni baru siap...tgh tggu nk kering je lg.

...nak tgk result dia after 30 minutes??? Meh tgk....











Tadaaa!!! Sooooo terang kan warna dia. Baru 30 minit je tu. Zie tak larat nk tunggu berjam jam. If berjam jam kan....warna tu akan menjadi lebih terang dari yg ini...hehe.

...for zie, ini sudah cukup terang dah utk kulit zie yg putih ^_-




Photographer: Chu Majorflava
(click to view her blog)









For More Pictures
Of Malam Berinai, Please
Click SINI :)









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

eVa said...

kck!! nang indian abis pun style inai ya.. kwn mek salu amik aunty manjit tok.. best nya polah bh... hehe.. kulit ktk nang puteh x perlu nak nggu lamak ilak.. hehe best!

eVa said...

huhuhu.. zie, xpat ngga blog nya koh.. :(

dim Benihana said...

cantiknya....

My Life's Journey said...

Serius kacak zie .. kmk mauk juakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk huhuhuhu .. pandey nya molah ho ..

My Life's Journey said...

Huuuuuuuuuuu kmk c dapat tangga malam berinai ktk zie ..c dapat masuk huhu :(. Tapi mesti best hihi :)

pRincESs_N said...

aku pkai inai daun yg digiling cmpur jus limau shj x de air lain...pkai 1 malam..mmg lenguh segala urat haa...

♛ Dea Arematt ♛ said...

kcak la..:)

sweethOneY said...

Yang tak boleh click la link tuuuuu

sweety_nur said...

terangnya warna k.zie..... sy x suka inai y warnanya smpai dah gelap x menarik langsung...klu mcm k.zie bestla....x gelap n terang sgt....

cik ika said...

cnteq imai sis...:)

Sumijelly said...

ala... tak leh tgk la gmbr tu...

"Your current account does not have access to view this page. "

Sumijelly.com

Amieynna said...

wah cantik la..
kalau indian punye kan kaler die bukan oren.. kaler die memang merah.. tp kulit zie putih.. xkisah pun kaler ape.. tetap berseri.. congrates ye...

Redbloodsnow said...

TO UOLS
-->uols dh boleh click dh redirect tu ek. td zie terlupa nk letak clickable link...hehe

my bad :P

...sWeeT uMi... said...

wah cantek design dia tu....btul la dah 30 minit dah cenggitu merah nye...kelasssss gitew hihihihhi

Ardini Humaira said...

yunk... design kiri kanan tu lain2 ke.. aku dok perati dari hari tu... :D


p/s: ko tak mms aku uwaaaa sedih aku taw.. tunggu berhari2

Myra Jay said...

Myra inai jari pakai uang daun punya, lukis je mintak kawan lukiskan, walau dia Malay tp lukisan dia superb gak ;)

iffah imani said...

kacak eh...suka nangga..

Ima Salsuzaima said...

cantik gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr..

Cik Rose Cute said...

cantik inai tue...

AmirFX said...

Nice.. Nang kreatif la...

adieque alizah said...

wah,,lawa ny.. hehee.. cntik la inai tu kak zie.. :D

MARIA LIZA said...

CANTIK.....