Nia Ramadhani: Sejak Hamil, Malas Bermakeup


**gosip sumber dari KapanLagi**




Wahhh...congrats Nia - Ardie di atas kehamilannya :) Setelah byk kali mencuba...akhirnyaaaaa :) Congrats²..hikss. FYI, Nia Ramadhani skrg ni sdg hamil 9 minggu ^_^

"Ini lihat saja, jadi malas dandan begini," Nia Ramadhani

Di sepanjang kehamilannya, nia mengaku yg dia semakin malas nk bermakeup. Biasa lah tu kan. Maybe baby lelaki kot dlm perut. HEHE








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

♥z@z@♥ said...

macam aku dulu la..pregnant malas mekap..huhu

SYANI said...

Dia ni tak mekap pun dah lawa..

cik ika said...

nt sis pregnant tamaw mls2 make up..ngee~

roha said...

ha a la syani. dia tak mekap tp lawa takpela x pyh mekap pun xpe...tu baru kecantikan asli namanya

~♥dieyba_baby♥~ said...

ala nia mie da mmg cantik la.. x mekap or mekap ttp cantik kan..

Myra Jay said...

Rezeki untuk Nia, muda2 dah dapat baby :)

Tihara said...

nia ni comel..ske tgk dai senyum walopon gg dia cam ke depan ske tp manis :)

ieqa said...

Nnti kak Zie plak, dh tak lame kn ur wedding day? :D

My Life's Journey said...

Tak mekap pun still meletup ..cantik bagat deh :)

faradeeba said...

xpe je kak z xmkp..cun dah :)

eVa said...

kacak alu nya bh..suka ngga kulit nya eyh!!!

Cik Rose Cute said...

Mungkin baby lelaki....Sis sewaktu mengandungkan Si haziq yang no dua pun malas Make-up hihihi