"Saya Malu, Tidak Beri Pun Tak Mengapa" -- Anuar Zain



Zie rasa semua rakyat malaysia sudah tahu ttg isu penarikkan balik award lagu terbaik Penakut dari Yuna semasa di anugerah AIM aritu kan. Pemenang sebenar layak adalah lagu Selebih Detik dari Anuar Zian. Seriously...kesian Yuna. W/pun zie kureng sikit minat kat Yuna....

...still okeh, kesian giler kat dia. Mana kena ejek dgn dek mulut² puaka lg. aduhhh. Ini komen Anuar Zain ttg isu tersebut.


“Saya sudah menerima keputusan AIM tempoh hari. Apabila diberitahu ada kesilapan dan mereka (Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM)) mahu berikan anugerah Lagu Terbaik itu kepada saya, saya berasa sedikit pelik. Saya tidak tahu bagaimana hendak hadapi Yuna, Edry, peminat dan juga diri sendiri. Saya rasa tidak payah bagi pun tidak apa. Ini memang menjejaskan kredibiliti kerana ia melibatkan maruah beberapa orang" -- ANUAR ZAIN

Yup...setuju dgn Anuar. mmg menjejaskan MARUAH org terumata sekali maruah Yuna. Kesian dia taw. Dah hepi² menang award mlm tu...alih² di tarik balik. Hisshhh...kalau zie jd Yuna...

...aku saman malu dorg tu taw. HOHO. Pape pun, mmg harap kejadian cam ini tak berulang lg ar. Buat hati org hepi je, pastu jdkn hati org down. ngok nah.








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

cik ika said...

kalau ika jdi yuna..memang tamaw blik da malaysia.bawak diri p jao2..huk3.
sian dye kn3

Dilakochan said...

Buat male je AIM ni.

xpela, Yuna pun dh redha. Lagipun bakat n lagu yuna dah sampai oversea, mungkin yuna bole dpt award dr hollywood je nnt! haha..

Klw kite jd anuar pun malu nk terima trofi tu -.-

Juliet_iRa~" said...

memang kesian la kat yuna..

setuju ngan anuar..:)

kalo ira pon saman malu org2 y berkenaan..huuu

Rozuan Ismail said...

buat malu je

nurichinta77 said...

sy lgsg x berkesempatan nak tgk AIM ni.. thx la kt zie sbb sharekan kt blog. BTW, Selamat Pengantin Baru ye.. seriuosly pelamin zie (both side) cantik sgt2!!!

♥Sya♥ said...

Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM)) perlu lebih profesional. Jika da tersilap...just let it go...Just remember in the future..they should be careful..
Bila jadi mcm nie..Anugerah jadi tak bermakna....

eVa said...

nang mena pdh anuar zain koh.. sian da jak eyh.. xperlu lah.. next time boh polah gya.. nektok eyh mala jak polah mistake.. tegal nak polah keputusan unik.. tp hancur bh setgh pihak..

RedMelati said...

Rasanya mulut2 puaka tu semua pun tak sampai hati nak kutuk yuna. So far, tak pernah dengar lagi ada sesapa kutuk yuna. Orang yang kata tak suka yuna pun ngaku diorang kesian. Yuna tak payah sedih2 la. The shame is on AIM & the auditor. Yuna's the victim. And so is Anuar

My Life's Journey said...

Hrmmm kecian da jak bunyi ..ya dinamakan kesilapan yang pasti diingat sampe bila2 ..tedah nanga orang yang kecewa koh

Ardini Humaira said...

bagus la yuna.. professional :)