Story Time Kursus & Geng Keras Kat Kursus :D



Haaa...arini baruuuu lah dpt storykan ttg hal ehwal kursus selama 4 hari aritu. Hehehe. 1st day of kursus, zie jd black metal girl. HAHAHA. from head to toe zie pakai black :P

...cuma brooch kat shawl tu aje yg merah :P





Sampai² je...terus daftar. Harus kooo berbaris. Baru sopan...hehe :D






Kali ini gi kursus ni, sistem kat PKP centre ni dh berubah koooo uols. Unlike mcm previous time masa zie 1st attend kursus kat sini 3 years ago, jd ke professional. Vavavavava... kelaaaas kau PKP...hehe





Me and Kak Riena :) She's a single mom. Psstt...her boyfriend also a PGA polis okeh. Yayyy, segeng! ^_-





Dan ini plak, Intan :) anak boss ni ea. So siapa nk isi borang....cepatttt isi. HAHAHA.





Since zie ni SUPER friendly orgnya. So mmg takde masalah lah nk cari kwn. Semua org zie sapa...hahaha. Oh ye, dua org girls tu adalah my GENG KERAS time kat kursus ea ^_-






And this super nice friend guy is our facilitator. Malu plak dia zie nk snap coz zie ada mention yg zie akan letak dlm my blog for kursus story entry. Tu yg dia cover his face mcm tu. HEHEHEHE.

...tak boring taw dia bagi lecture :) ailikeee...



P/S:
Please alert ea... my blog and all my
entries mmg bykkkkk giler muka zie.
If siapa yg TAK SUKA nk baca or tgk.
Sila jgn terjah my blog ea. gi baca
blog org yg tak letak pic sendiri.
lain blog, lain konsep penulisan. So,
MIND YOUR OWN BLOG, please.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

♥z@z@♥ said...

eh, sape plak komplen nie yunk..debik sebijik kang..blog kitewww sukewww ati kitewww lewwww... =)

Susan Lolo Bua said...

Kak Zie mmg the best.. suka baca post Kk ZIe...

Riena Haiqal said...

best nye g kursus..
Sapa la gamaknyew yang tak puas aty tu nak komen2 tu? alahai, dia jeles kot Zie ni cantik n cumey.. lantak dia la Zie.. yang penting blog Zie ne memang terBaikkkkkkkkkkkkkkkkk...
Peace :)

AkUfiZA™ said...

Pedulikan je mereke2 yg mendengki itu, live ur life the way u want ;)

echa takashimaya said...

letak muka sendiri pon org len komplen?ishk ishk ishk.sabo je la.hehe

asha said...

kenak sik singgah ke tmtc.heheh.dekat jak lah kat cidb ya dear.
bakal mak pengantin, congrats in advance:))..eh knk da pesanan cm ya, ada org sik suka ka?sik boh lalek bah.

Tihara said...

laa ade jugak yg komplen blog zie..ni mesti masih tk mesra alam,baru 2,3 kali masuk sini kut..sabar ey..

Myra Jay said...

Nape Yank?? ada orang tak suka ke??
Ala pedulik je..

Myra pun kekadang suka tepek pic sendiri dalam blog.. :)

My Life's Journey said...

Lorrrrrrrrrrrrr sapa yang tegur ya zie? hrmm nya jeles ktk kacak nak? kentut kang baru tauk .ngeh ngeh ngeh ..

Kmk mun gi blog ktk ..suka tangga gambar ... sebab best tangga selalu hihi

AmirFX said...

Best mun dapat attend kursus kedak ya.. Meet new people.. Suka gilak2 mun dapat g kursus...

eVa said...

ahhahaha!! muka apis ya lok..

Cik Rose Cute said...

siapa komplen tue??....manusia nie..macam2kan....