Tak Sihat Zie Uols :(



Zie skrg sgt sgtt tak sihat dh uols. Mual² satu hal...muntah² satu lg hal... bdn sakit² & pening² another more hal. Nak ambik cuti sakit, rs cam tak elok ler plak memandangkan zie baruuuu je start bekerja balik after bercuti pjg :(

...Ya ALLAH.... dugaan pertama menjadi seorg isteri ke ini??? Hehe. If still berlarutan keloyaan & muntah zie di sepjg hari ni...zie akan gi jumpa doctor. If tak "itu" at least zie tahu apa masalah kesihatan zie, betul tak uols? ^_^

Doakan zie kembali sihat like always ek :)







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

My Life's Journey said...

Cian zie, bait kitak gi jumpa doc cepat ..takut lain gik sakit ya hrmm .. kitak penat gilak nak zie ..

CAYANG ALIN said...

hmm...betol tu..baik p jumpak doc..tapi ka..kiter doakan semoga 'TUT'...hehe..gurau2 dipagi hari ekk..take care sis..

Aeen said...

pegi check la yg.....cm da teruk sgt je tu...jgn biarkan....

shahrul said...

xkan laa sebab 'itu' kak..heheh..

g jmpe doktor je kak..mtak ubat sakit rindu.. :p

CekbOlat-bOlat said...

yeyeyyeyeyey.. mama zie na dpt beby la tuu =)

pRincESs_N said...

biasa pengantin baru cmni mmg mcm2 sakit sket...perubahan hormon...aku dlu pnh kne penyakit 'pengantin baru' tao...so,ko..sila minum air kosong byk2...serious ni..

nia abdullah said...

get well soon zie..

btw,slmt pengantin baru =)

Pepel BoNda AmaNi said...

ehem2....bunting pelamin kot dear.. ? :P

mummy_ayu said...

wah..tanda2 macam betul dah tu..apa pun gie check, nanti harus update kat sini.. :-) take care key!

Myra Jay said...

myra dulu lepas kawen demam, batuk selsema sakit badan semua, penah gak muntah2..

Jumpa dok, dok cakap perubahan hormon, hormon kita baru nak cuba sesuaikan dengan hormon baru.

Lagipun kan bercampur hormon..
Zie pun jangan kerja kuat2 sangat k, kena banyakkan rehat..

♥z@z@♥ said...

ala yunk x sihat ek..sabar ek & g jmpe doc cecepat..tkut melarat..

cik Nemo said...

preggy kot??!

Bui Junaidi said...

g jak jumpa doktor zie..mun ada berita gumbira jgn lupak madah..hehe

pengantin baru biasalah..faham2..*_*

Super Nia Hana said...

Zie
Tu normal tau
Sbb watashi dulu pun gitu
Sebabnya org tua tua cakap sebab kita tak pernah bergaul
Dgn lelaki
So bila hormon hormon tu bersatu mmg la jadi kacau skit

Tapiiiiiii watashi lps doman teruk gitu
Terus positif ngandung tawww

♥Lady Ainaa♥ said...

Alolo..siannyew..baik jumpa doktor...kot2 dpt berita yg menggembirakan...^.^V

Ardini Humaira said...

Maybe perubahan hormon juga yunk. Tp, aku doakan semoga kau hamil... Aku pun dh xsaba nak hamil juga hehehe

AmirFX said...

Olaterdah... Mungkin ktk perlu banyak gik rest kalik...

Siti Asiah said...

Kesian Zie...huhu
Moga cepat sembuh yea...

Stilla Royazrie said...

tedah cayunk kmk tok..get well soon yunk ah..

Cik Rose Cute said...

Hai! tue belum confirm mengandung lagi...kalau dah confirm...lagi teruk Sis rasa....pembawakan baby tak larat nanti....

eVa said...

aie aie ;'(

eVa said...

be strong my dear.. bermula dugaan ktk sbg isteri.. sabar k..