Wedding Gift Dari Zie Untuk Suami Tercinta :)



Ececececehhh....senyum kambeng nampak bila dpt hadiah yg sgttt sgttt dia inginkan dari dulu lagi. Hehehe :P Zie mmg sengaja tunggu selepas weols kawen utk belikan dia hadiah tuh so that boleh jd my wedding gift for him ^_^ ngeee


...nak tahu ape yg zie belikan utk dia???











Tadaaa! hehe...haaa...games Xbox 360 with Special Edition kinnect ini lah yg zie belikan utk dillah. Zie belikan Xbox yg 250GB :) Dapat FREE 1 DVD games original dan 10 DVD games ciplak...hehehe :D






Sampai² je kat rumah weols (rumah di Sri Aman), terus dillah gagah pasangkan. Amboiii...tak menyabor²...hehehe





Main teros! HAHAHA. FYI kan uols, kat umah weols di Sri Aman... ada 1 room khas utk entertainment. Such as berkaroake dan main games. So ini lah bilik utk dillah berhibur...hehe.

...ok gak dillah sediakan bilik khas utk dia bermain games. Boleh zie tak pening kepala dgr bunyi bising :D hiksss









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
MISS IZZATI BLOG
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

hira said...

fuhhhh..bestnya~

My Life's Journey said...

Hihi .. tok la yang dipadah kitak hari ya? wahhh best ya zie .. da bilit khas untuk game .. best2 :)..mau karoke pun best juak lam ya zie hihi

Myra Jay said...

Ada berapa bilik Rumah ni Yank?
Jauh tak dari Sri Aman ke Rumah Zie??

Kira Zie stay situ terus ke?? :)


Sorry banyak nanya :)

Dilakochan said...

Ohhemmmmjeyy!
Untung la dpt hadiah kawin XBOX!
Boleh lepak together2 main kannn!

Ehh ehhh kite nampak curtain ke kt belah kanan pict tu?

LIVERPPOOLLL??

Mawar said...

wieewiieett..so suwit~~ hehee..

Aeen said...

wah ...syoknye dillah dpt Xbox....heehe...

mummy_ayu said...

suka la dia main game pas nie..

Cik Rose Cute said...

betul tue...tak la bergaduh nak tengok tv....hihihi umah zie ada berapa bilik??...belum berkemas lagi ya..

fiQ'Ra said...

untung asben kak zie sebab dapat kak zie.. ^_____^

Bui Junaidi said...

kelak x di gago nya ktk zie leka main game tek..hihi

♛ Dea Arematt ♛ said...

rumah baru ka, sis?.. hehe

k.h.a.l.i.l.a said...

waaa....best nye! hehe... untung husband zie ^_^

atty's said...

wah..happy kegembiraan muka dillah

mrs.ecam said...

perghh sporting gile hadiah kawin games ek...baguih la...at least die nk berhibur pong dpn mata kt ek x merambu kt luar...eh heee

pRincESs_N said...

adesss....giler men games laki ko ehh...

Redbloodsnow said...

UMI
--> hahaha..aok yunk. tok la yg mek padah dgn ktk riya. tgh gago nya bermain games time kta bersms :D


MYRA
--> Bukan rumah sendiri dear. tp quotes polis...hehehe. ada 3 bilik, 2 toilet & bilik mandi, ruang tamu dan dapur.

quite bit la quotes a.k.a umah weols di sri aman ni. 1 bilik master room is our bilik tido la. 1 bilik dillah jdkan bilik solat. dan 1 lg...this bilik entertainment la...hehehe



CIK ROSE CUTE
--> ada 3 bilik...refer dgn jwpn zie di atas tu ea...hehe. tak lah dear. semua dh siap dillah kemaskan.

coz umah ni adalah quotes polis.mmg dillah stay kat ctue before married...hikss. so mmg dh siap kemas siap berperabot bagai.

bilik yg sis tgk tu adalah bilik dia main games dan karoake. so that tak kacau ruang tamu.



DEA
--> nope. bukan rumah baru. quotes polis ni...hehehe

Qaseh said...

ksian main sorang2 je...cepat2 la dapat anak barulah ada teman main games nnt.

AmirFX said...

Waaaaa... Mok juak... haha...

L@dyKichiMachiko said...

phewitt..so sweet.kelak layap en suami ktk ya dgn games jak dear..;)

♥z@z@♥ said...

wah..bestnye dillah..klau kuarters aku plak master bedroom ofcoz la tuk tido, second room blk guest & third room adalah blk tuk sidai baju iman, brg mainan dia..smpan toto if de tetamu ramai dgt..

Ardini Humaira said...

peeewit. bertuah ko dillah dapat bini memahami :D

eVa said...

syiahhhh! suk lok darling ktk ya.. alu men jak 24 jam hahahah