Wedding Pictures ---> Persanding Belah Zie (Merah Putih Tema)



Utk majlis persanding utk belah Zie...Zie ada sediakan bunting :) 2 bunting actually. Design by CHU and sponsored by Minie and Chu :) Love this bunting so much ^_^

Thank you both of u...love ktk duak gilak² :D





FYI, ke semua family member zie berpakaian merah :) supports zie nyer wedding tema maa...hikss :) Yg tgh berjalan tu is my emak ^_^ Oh ye, sampai je pengantin kat ctue kan...hujan kooo hari.

...tak lebat la. Kejap je lebat lepas tu rintis². Hujan rahmat kata org...ceaaa :D






Mak Dillah a.k.a my emak mentua sdg merentis ari mawar dan menabur bungar mawar kat weols. Kat belah zie...kita tak pakai tepung tawar taw. We just used air mawar dah bunga mawar je ^_^






Bergambar bersama blogger, KASMI. Zie sgttt sgttt happy bila dia managed to come taw. W/pun zie hanya invite melalu FB coz zie tak sempat lg nk layang kad.

...sgtttt happy and terharu zie bila dia hadir ke majlis Zie. THANKS, KASMI! Mwah!







Loveeeeeeeeeeeeeeeeee pic ini taw uols. Both of them ensem. Paling hensem, harus kau laki akuuuu. HOHOHO. Larikssss :P Seriously...jatuh cinta sekali lg Zie tgk pic Dillah dlm tu woi +__+

...hehehe. aharks! :P Outdoor photoshoot pics lak...NEXT ENTRY ea. Kang kejung plak









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

Myra Jay said...

Dillah tersenyum bahagia tu :-)

Cantik kaler merah.. warna garang :)

fiQ'Ra said...

kak zie nyer kahwin memang plan yang betul2 rapi eh? sebab sgt2 nampak sempurna.. boleh jadikan kak zie sebagai wedding idol ni :D hehe

Mr feckry said...

sungguh menyerlah

pRincESs_N said...

merah mata hitamku...hihihi...

aimaniman said...

salam kenal dan salam polo sini, tahniah dik slamat pengantin baru ye

Cerita Cik Farizan said...

tahniah zie selamat pengantin baru.. merah itu menawan :D

My Life's Journey said...

Kacak2 pic kat ctok ..suka2 tangga ..terserlah kegembiraan disitu hihi

Tihara said...

canti la zie berdua..sama2 padan..hepi :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

bunting?/..banner ka kak zie..??..:).. hehe,,,

Redbloodsnow said...

DEA
--> hehe. nang bunting, dea. coz nye jenis memanjang ke dibah. mun banner nya jenis memanjang ke tepi. ya bok banner ^_^ hikss

bunting tok nyebutnya bukan BUN tapi BANting. cuma ejaannya jak bunting. but cara penyebutan adalah banting...hehehe

AmirFX said...

Nampak menyerlah kemerahan Majlis ya.. Nang kacak.. Feveret kmk juak kaler merah.. hihi..

asha said...

:).kacak..yah nak tok dtggu2 eh
sori again zie,sik dtg:(..kmk da tugasan juak masa ya and kmk dh msg awal ri ya.sori o.

Riena Haiqal said...

merah menyala woooo.. saya suka saya suka... rasa nak bersanding satu kali lagi la.. kali ni bawa baby sekali.. hahahahahahahahahaha... :)

CAYANG ALIN said...

Serius suka giler ngan pelamin Zie tu..yang kat Sri Aman tu pon lawa giler..

saeko_nakamura said...

cantik pelamin!hihihi..merah mengaum!=)

Miss N said...

Congratulation Zie.. cantik..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Salam zie..rasanya tak terlambat untuk akak ucapkan tahniah kan,,maaflah akak dah lama tak online blog..sebab tengah berpantang..baru lahirkan baby akak 9hb11 hari tuh...

tahniah skali lagi..semoga mahligai yg dibin berkekalan hingga ke akhir hayat..zie zantek sangat masa wedding..hehehe

shazlynn fazlynn said...

Tahniah akak ucapkan zie nampak cantik sangat dan wajah zie ni ada iras pelakon syurga cinta ehehh by the way...semoga jodohnya berkekalan hingga akhir hayat ;)