Wedding Pictures ---> With Boss & His Family :)



Inilah dia my boss's family. sedikit je kan. Anak dia only sorg tu je. Yg perempuan kat belakang tu...adalah dorg nyer daughter-in-law. Pretty kan :) Zie sgt suka dgn my boss sefamily taw uols.... why???

...becoz dorg semuanya baik². Tak sombong. Dari bini boss sampai ke menantu dia jenis yg tak sombong. Jenis yg merendah diri and suka senyum +__+







My boss and his wife. Teruja dorg tgk zie and my pelamin taw. Mmg seakan memuji...senyuman dorg meleret² je. Dahlah plak my bos time zie kat atas pelamin tu dia bg angpaw yg merupakan cheque...hehe. Wang beso! Wang Beso!...HAHAHA

...adat chinese mmg gitu. Dorg bg kat pengantin sendiri angpaw :D






Ini plak bini anak boss zie, Sabrina nama dia. She's sooooo pretty kan. Her skin sgt flawless taw uols. Suka tgk dia. If dia dtg opis kan...sure zie dok leka perhatikan dia. HAHAHA.

...dia super friendly taw. Tak sombong mcm kebykkan menantu boss/org kaya :) Thats one of reason zie suka dia ^_-







Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Myra Jay Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

MARIA LIZA said...

The most important things kerja dengan Chinese ialah honesty..Jgn sesekali menipu diorg..Jujur dalam segala hal terutamanya bab duit..Insya-Allah diorg sayang kat kita...Apa2 pun suka taw tengok pelamin merah Zie n my feveret colour biru tu...

Azzah said...

cantiknya kamu..berseri2..:)

SYANI said...

Lainnya muka Zie.. Cantik..

Anak bos Zie tu memang holeng lor..

ArELeEz said...

selamat pengantin baru..! semoga kekal bahagia sampai ujung nyawa. amin..

fiQ'Ra said...

suka org cina pakai ala ala baju melayu, siyesss mmg cantik.. :)

CHU MAJORFLAVA said...

mek suka nga ktk k baju merah!!superb!!

suezen said...

tahniah zie!!!!

zuneta said...

amboiiii..merahnya puan zie ni...cantik..kena la ngn jiwa zie la kan?? hehe

Bui Junaidi said...

merahnya mak ngah..kacak da jak

Aisumi Chan Kawa'i said...

chinese kalau bagi angpow mesti besar2 punyeee~ hihiI~

AmirFX said...

Ktk pakei kaler merah makin sidak suka sebab kaler ya banyak ong.. haha..

cik Nemo said...

Lain lah muka zie masa kawin.

My Life's Journey said...

Bena kata kitak zie .. menantu bos kitak cantik jak upa nya ..cdak senyum meleret sebab kitak pake warna fav cdak ya hihi ..


2 2 pun cantik :)

Myra Jay said...

Betul tu, diorang Chinese akan bg by hand duit walau atas pelamin..
Sanggup beratur untuk merenjis & kemudian bg angpow :-)

Cik Rose Cute said...

memang cantik..menantu bos tue....Muka zie nampak lain la....mana gambar photografer....hihihi

suriani sakura said...

tahniah ye zie...cantik la zie time ni...pape pun saya doakan zie bahagia kekal ke anak cucu..

♥z@z@♥ said...

mmg cantek yunk menantu bos ko tue..chinese nie mmg x berkire bab duit..

Ardini Humaira said...

bagus bos ko yunk.. n menantu yang tak sombong. sangat bagus :) aku keje cmpny melayu.. menantu gile sombong.. big boss pon sombong kedekut lak tu

eVa said...

bahahahahah!! family boss dtg.. kus2 cdak dtg.. sporting daknya mok dtg ow.. bestt!!