WHOAAA!!! Nampak Nah Uols Tunggu Zie Update Ek :D



Giler terharu zie semalam bila tgk update je entry....terus cecah 105 readers pd masa yg sama. Mmg whoaaaaa...tak sangka! Nampak nah uols tertunggu-tunggu zie update belog kan kan...hehehehe.

...terbukti nah uols rindukan my entries. HIKSSS ^_^





Seee...hehehe. Teruja ek uols nk tgk pics kawen zie ea??? Hehe. S.A.B.A.R :P Zie tunggu pics dari DSLR Chu dan dari photographer zie. Gambar dlm tu baru lawa-lawa w/pun muka tak berapa nak lawa :( Haishhh...



P/S
Next year on my wedding anniversary
nanti. Zie ajak dillah buat wedding
photoshoot lg. But that time nanti
akan zie make sure my face look WOW.
..hehe.









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::








Redbloodsnow Copyright©

26 comments:

~nadyahoney~ said...

mmg tguu pun..cepat la update..

alinac lover said...

hee best!

Zuraifah Zulkuflee said...

kak zie
tahniah dan tahniah lagi..hehe
semoga kekal bahagia di samping suami di dunia dan akhirat..

*1st time komen kat blog ni..selalu jadi silent reader je..(^___^)

SyUhAdA said...

wahhh...dah terbukti..rmai tggu update kak zie..

Myra Jay said...

Yela, dah rindu sangat nak natap celoteh dari Zie ha :)

**Myra akan buat photoshoot gak, tp bila dah cecah 5thn kawen, baru nmpak kontras :)

mummy_ayu said...

selamat pengantin baru Zie..semoga berbahagia selamanya.amin!!

Ardini Humaira said...

memang tak saboooo
haha...
cepat update yunk

Tihara said...

zie lawa la :)

nadia said...

congratz zie..anyway,ktk makei mak andam ney make up ktk??




-nad-

MARIA LIZA said...

Berdebar-debar laks nak tengok gambo kahwin Zie...Anyway, lepas ni kita update baliklah semua gambar kat blog Zie ni...Gambar2 kat tepi ni kena tukar lah..he..he..he...

Cik Rose Cute said...

semua tak sabar ya...hihihi

fieda said...

msg2 rindu kt zie..

Bui Junaidi said...

walaweh..byk nya peminat ktk zie..cayalah..

eVa said...

kmk nang nggu ktk update deng.. xsabar!! dr pernikahan, berlulut ke sanding.. ktk ada berlulut x deng?

Amirah Su'aidah said...

mmg mira tunggu pun.. lagi2 tunggu kak zie upload gmbr kwen.. nak tengok nak tngok..

sweety_nur said...

mmg kitaorang tggu jer update dri k.zie taw.....tiap2 ari mesti buka jugak wlupon k.zie x update....ngeee

Cik Nyna said...

mmg menuggu ja nie.... anyway congrats kak zie.....mesti cun meletopppp.... x sbr nihhh.. heheheh tniah lg skali...

K O R I E said...

tahniah kak zie.
akhirnya dah jadi bini orang dah..
perhh mmg korie dah lama tunggu saat ni.. sebab korie follow crita akak dgn dillah dah bertahun dah.. akhirnya terikat jugak.. waaa ;)

sorry sebab lmbat wish..
tahu yg 11.11.2011 hari nikah akak tp xdapat nak online beberapa hari ni.
bru hari ni dapat online..
bila on9 jea trus blog akak ..korie terjah dulu..

huhu..
terbaik!.. TERUSKAN UPDATE YEA..
sentiasa menunggu ;)

Super Nia Hana said...

cepat update ziee..watahi dah tak sabau nih

next year ekkk..
tah tah photoshoot dengan baby sekali...awwww so sweettt..

L@dyKichiMachiko said...

mek pun sik sabarrrrr juak nk ngga pic kawen ktk yunk...laju2 kit update okeh..(^^,)

J.M.R said...

tahniah zie..up cpt2 gmbr kawen tu..

Anne said...

nak nangga gmbr pengantin baru :)

eVa said...

yahh.. knk nya x.. dr first ktk xupdate org gik btggu bh.. ney tauk dpt curik2 ktk update.. p xda juak ahha.. tp mek org memahami.. its your time bh dear.. hehe

AmirFX said...

Entry ktk nang best2 juak bah.. Paling kmk suka part makan2..

zh-ena said...

zie mmg dah cantik pun..tak payah pakai make up pun mmg orangnya dah cantik

Mizz Coki said...

tahniah zie.. semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan menjadi isteri yang solehah hendaknya.