Yayyy!!! Kursus Dah Habis. But... OH NO!!! Kerja Menimbun :(



Salam jumaat uols. Hari ni zie dh leh start blogging like usual. Coz kursus dah TAMAT sudah. Tueee...zie dh pun dpt sijil penyertaan :) The actual sijil yg dari CIDB...yg itu it will take few months...

...utk pihak CIDB KL utk buat. Sijil tu, akan di simpan oleh company. Sijil penyertaan ini je, yg boss bagi utk zie simpan :D






Tp kan uols....yg TAK BESTnya... HAAA inilah :( Kau tgk tueeee, berlonggok-longgok paperworks need to be done :( Haduiiii....stresss, STRESSS. Mintak nyawaaa.... mintak nyawaaaaa.

...tu baru 4 hari being absent. Belum lg 2 minggu....adeh! :(










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
PREMIUM BEAUTIFUL.COM.MY
-- CLICK SINI! Tempat menjual
product slimming iaitu product
Premium Beautiful utk mereka yg
ingin tampil langsing :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

ZYASH said...

gud morning kak zie...huhu, banyak giler kot kerje. Ne belum lagi cuti kawen. Harap2 ade org buat la time akak cuti.

CHU MAJORFLAVA said...

mek pun sa pa juak..nak cuti pun sikpat sebab kerja menimbun gila..tang tauk2 jak nak ada majlis,kerja cam pa jak.dengan kursus,meeting & event gik.aiyo...mintak nyawa juak...=((

mama fieda said...

sabor je la...hihi

Riena Haiqal said...

Welcome Back Zie.. tak sabar nak baca entry2 kat blog Zie seperti selalu.. hehehehehehehehehehe.. tapi cian sangat sebab aleh2 datang ofiz keja punya main banyak.. wah, kalau Riena la macam tu tak sempat dah nak minta nyawa.. pengsan dah kot... :)

My Life's Journey said...

Ya allah .. mesti kitak binggung zie ..jgn bingung gilak ar ..c lamak gi kamu nikah ya ..hihi

AmirFX said...

Nang menimbun la... Xpa.. Kelak ktk cuti honeymoon yang panjang.. Dapat ilang stress kit..

eVa said...

ow tedah lok zie.. tok mek berik tak nyawa.. duak kali ganda keja ktk cepat habis.. hehe.. ilek k.. mbak sbr.. boh pkr ilak.. rilek2 jak molah.. boh bkerut muka molah nya..

Cik Rose Cute said...

tue belum cuti kawin lagi....nanti pas cuti kawin lagi banyak kau....