1st Time Kooo Naik Bus Express... Ngeeee ^_^



On last friday...lepas balik dari kerja, Zie straight away gi ke Bus terminal. Nak gi sri Aman jumpa suami tercinta maaa..hikhikhik :P Tu yg semangat giler tu. Dari muka letih, terus jadi ceria :D

...mana tak nak, ati bunga² maa ^_^ hohoho








Zie guna STC Transport. Ya ampunnn....sgt lousy arr condition seat bas tu. Sgt tak selesa. Rasa nak patah tulang belakang n pinggang :( Terpaksa bertahan hampir 4 jam gitu taw...uwaaaaa.

...actually ada bas lain utk ke Sri Aman. Tp dorg tak stop kat terminal. Takut nnti terlepas simpang sri Aman...naya kang :D

well, semua keletihan hilang saat melihat.... :P












...senyuman dari suami tercinta yg dok tggu dgn motosikalnya kat terminal...hehehe. LOVE HIM SOOOOO MUCH! Segala keletihan hilang serta mata...ceaaaaa. Iyer ke hilang??? Hahaha.

Pssttt...sampai rumah terus mintak di urut belakang kooo. HAHAHA :P






Bila Zie berada di sisi Dillah...baruuuuu lah terasa kebahagiaan hidup berumahtangga. Mudah²an pembekuan permohonan transfer, next year tak akan di beku lagi.

Harap² lah...AMINNNNN.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

atty's said...

amin..
insyallah..zie kena rajin doa tau..

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh romantik ya dear pake motto .. piwetttttttttttt


ya la koh deng .. sri aman tok cda bus bagus .. stc n borneo jak ..c banyak pilihan ..namo jak bahagian .. harap ada perningkatan pas tok ho

~@mOi ~~ said...

ololo.. ciannya.. PJJ yer... takpe, dugaan tu.. be4 ade baby ni ok lagi la nak berulang.. tp nt dah ade bb,takkan nak naik bas lagi.. doa byk3x mintak dillah dpt tukar... amin....

fieda said...

ololo..sian zie...takper dah ada tmpt mengadu..

fieda said...

ololo..sian zie...takper dah ada tmpt mengadu..

eVa said...

olololo tedah lok.. nang tiap mggu mcm tok lah ktk zie ow.. tedah.. xpa..sabar k..

Riena Haiqal said...

cian nye dia.. tapi sangat2 romantik la n sweet couple la korang ni.. jeles pulak tau.. heheheheheheheh

shahrul said...

baru 4jam kak...belom 8jam lagi...heheh.. :p

Cik Rose Cute said...

hehehe....takper...nanti dekatlah tue...

AmirFX said...

4 jam gik ok ya.. Mun g Miri smp 12 jam duduk lam bas jak...

CAYANG ALIN said...

Ni buat kiter tak sabar nak tawen..huhu..

pRincESs_N said...

da rs da dulu...penat itu berbaloi bila nmpk hubby dpn mata...weeee...

mMoOnN aAlLeEaA said...

tapi tahun depan sik tauk agik zie.lagiklah orang nak ngundi tok