Acara Membuka Hadiah Kat Belah Dillah Pulak ^_^ Hiksss



Actually before weols buka hadiah² kat belah Zie (click to view), weols gi buka hadiah kat rumah dillah dulu :)

....hadiah utk dillah, byk lg if di bandingkan dgn hadiah belah zie...hehe :D





9 Boxes je kesemuanya...hehehe. If combine dgn 6 boxes hadiah belah zie (excluded hadiah dr bloggers), jadi 15 boxes ke semuanya hadiah perkahwinan weols. Yayyy! Thanks uols...mwahhh mwahhh :D





suami ku yg tgh gagah membuka balutan...hohoho.





ini yg kami dpt...yayyyy! tak perlu berbeli barang² lg +_+ Paling byk weols dpt adalah set gelas dan bed sheets ^_- Zie and Dillah ucapkan ribuan terima kasih kpd mereka² yg ucap bagi hadiah dan "envelopes" buat weols di hari perkahwinan weols :)

...semoga uols murah rezeki di dunia & akhirat ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Tihara said...

besar2 hadiah nya.. :)

My Life's Journey said...

Hihi wahhhhhhhhhhhhhhh bestnya .. barang2 yang dihadiahkan ..best2 ..taniah dear :)

azam said...

banyak tuuu hadiah....besh kan...

pRincESs_N said...

paling best ms bkak adiah..suke..aku adiah bsusun lg kt uma tu..pindah nti nk angkut..

AmirFX said...

Banyak ehsss.. Tahniah untuk takduak...

[z@ck] said...

hadiah kawin paling senang nak bagi pasal org baru nak mula hidup baru kan. ada rumah sendiri. so pilihan sgt banyak. =)

CAYANG ALIN said...

normally, memang orang suka bagi pinggan mangkuk...sebab dah tau mesti ramai bagi barang letrik..kang jadi 2 3 plak sama jenis..pnggang mangkuk bannyak tak pe..kalau dah periuk nasi sampai 3, water heater 2, coffee maker 2, blender 3, iron 5, toaster 4 apa kes..haha..nak buat apa banyak2 tu..bleh bukak kedai letrik kot..haha..

CAYANG ALIN said...

normally, memang orang suka bagi pinggan mangkuk...sebab dah tau mesti ramai bagi barang letrik..kang jadi 2 3 plak sama jenis..pnggang mangkuk bannyak tak pe..kalau dah periuk nasi sampai 3, water heater 2, coffee maker 2, blender 3, iron 5, toaster 4 apa kes..haha..nak buat apa banyak2 tu..bleh bukak kedai letrik kot..haha..

Bui Junaidi said...

syiookkkk..

Qaseh said...

seronok time buka2 hadiah ni coz mesti surprise brg2 yg org bagi.

♥z@z@♥ said...

mangkuk BORCAM tue aku pun penah dpt mse nikah dulu..masih x gune lg..hehe

CHU MAJORFLAVA said...

gbr ktk 1st ya kacak..loike!

eVa said...

yahhh.. byk brg lokkk. agik2 brg dapo ow.. xperlu nak berbeli gik..