Amy Menasihati Nabila BERHENTI Mengamuk Di Twitter



Siapa yg kaki² kepochi ttg gosip² artis, for sure nyer dh sedia maklum ttg kes Nabila meroyan di twitter dgn bekas suami dia. Pd yg tak tahu, meh zie UP kan her tweets tu ek ^_-













Sure SENTAP bekas suami dia baca ek. Baruuuu lah tahu yg semua cost Nabila bersalin di tanggung beres oleh Nabila sendiri...ishh ishhh. Mmg membuka pekung di dada nah.


“Walau apa pun yang berlaku di antara mereka berdua, saya sebenarnya tidak mahu campur tangan. Tetapi sebagai seorang ayah, saya telah menasihatkan Nabila supaya tidak menggunakan twitter untuk melepaskan kemarahan. Lebih baik berbincang secara baik dengan berjumpa. Perbuatan Nabila itu bukan sahaja memalukan dirinya, tetapi ia turut melibatkan keluarga kedua-dua belah pihak. Kalau ditanya tentang perasaan saya, perasaannya pasti sama dengan ayah-ayah yang lain. Saya berharap Nabila dan bekas suami boleh cari jalan terbaik,” ujar Amy.

Yup! Betul tu uncle Amy! Ianya melibatkan 2 family...if tak puas hati. "Berperang" dgn confront each other. Jgn through laman sosial. Dan dan lg dia tu artis. SATU MALAYSIA tahu taw.

...So reminder utk kita semua, jgn "gantung" hal "dlm kain" kat twitter, FB or Blog ea. Dan dan lg melibatkan rumahtangga ^_- winksss









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Myra Jay said...

Aduhhh!!
Cuba kenang masa indah bercinta, dan yang penting dia penah bersama kita sebilik, sekatil, sebantal dan segala-galanya..

Kancilbiru said...

bila dah tak suka tu habis diungkit..

manusia manusia...harap2 kita tak macam ni la..insya Allah amin.

AzlanAyu said...

betui tu zie..

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

Lumrah manusia ade turun naik nye.. Kalo dah rase tak boleh pendam kemarahaan tu jgn lah tunjuk pada semua. Biar lah bicara antara 2 sahaja. Islam menuntut kite untuk berfikir secara rasional dan muhasabah diri.

Ape yg jadi antara meraka mgkn kite tak boleh nak tuding jari sape yg betul2 bersalah. tetapi sebagai individu, jgn lah bukak pekung di dada.

Kite sebagai pembaca harus amik iktibar supaya tak melakukan ke atas diri sndr dan orang lain, tak kire lah besar mane salah org tu. Nak marah orang biar ikot channel yang btl. Selagi boleh di maaf kan tutup je buku.. Lain lah kalo kes membunuh.

L@dyKichiMachiko said...

adoiyaiiii....lumrah dunia zmn skrg.

Redbloodsnow said...

MIZI
--> really LOVEEEE ur comment :)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

marah pn agk2.. awok 2 public figure... smoga nabila bleh berubah.. ske tgok dia b'lakon jgn bnda2 mcm ne reputasi dia jatuh

Yana@Nana said...

adui.maluyer.pape doakan mereka blh settle cr baik.xmau perang2 lg.malu org tau.jht2 pun pnh hidup dikehidupan dia yg lepas kan k.zie

si tuan putri kiUt said...

dunia serba canggih dh skang ni...

Ardini Humaira said...

nabila.. nabila.. aku tgk galaksi tadi terkejut dengan statement dia

eVa said...

tedah juak ngn x nabila.. duhal nya sorang nanggung semua.. paham mek mun nya manas lam twitter.. tp yalah tek nya artis nak.. semua terlibat.. ow tedahh

eVa said...

ADIAKODA ya sapa? bekas laki nya kah? gago mek tyk ndh ahhhahaha