Bapak Giler Nangis Nah Laksa Sarawak Ni Taw



Morning dan Salam Jumaat uols ^_- Ehemmm....uols dah breakfast lom??? Today Zie breakfast laksa sarawak yg super super SUPER NANGIS!






Haaa...inilah dia laksa sarawak tu. Kau tgk campuran dia tu uols. Bapak giler byk nah. Mmg jenis tak kedekut lah penjual laksa ni. Ada jejari ketam, ketam roll, fish egg roll, chicken, fish cake dan 3 ekor udang.

....Seee, byk kan bahan² yg di letak dlm tu :) Syorga giler nelan taw. HAHA :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi² Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

22 comments:

amna said...

tgk gmbr je dh mnyelerakan.. nyummy2!

Zool Blogger said...

memang terbaek....
tak jumpa plak laksa sarawak ni kat melaka

AYuNG said...

bpa ingget tuh zie klu banyak tuh?
bnyak betul portion nya..
mmg kenyang gila kot makan...hehe :)

eVa said...

aieeeeeeeeeeeeeeeeee.. mek mok juakk.. mek lom mkn gik tokk.. p malas mok kuar tapau hahaha

siti said...

sedapnyer terliur nie ...:)

mimie kamisah said...

Siney kitak beli yunk?

Umi Kalthom said...

tak pernah mkn laksa sarawak.. tp laksa sarawak kat utara nih tak meriah mcm dlm foto ni pun.. hehehe...

sarah mohamad said...

Sedapnyaaaaa akak zie. Kak, saya nak tanya macam mana nak buat tuto gambar supaya gambar tu ngam ngam dgn post entry kita? Dah cari macam2 dah tapi task jumpa. Kalo wp tu adalah.

Redbloodsnow said...

AYUNG
---> RM5 je...murah kan. selalunya if RM5 takde sbyk tue n portion mmg ceciput je...

tp yg ini...perghhh! happy beli taw


MIMIE
---> kat belakang parkson. ktk tauk x dgn stall cina mualaf yg jual mee kolok. quite famous juak nya tok. ramey kenal.

haa di cya lah mek beli. RM5 jak :)

Redbloodsnow said...

SARAH
--> ooo size gamba yg fit dgn entry ea? senang je. sarah try upload gamba kat post. lepas tu sarah click "edit hmtl" kat post tu.

it will appear code. Then dlm kod tu, sarah cari perkataan witdh dan height. bila jumpa...it ada mention sekian² size yg plg ideal utk entry. so that blog tak berat n loading pun cepat.

but 1st...have to click butang large before uploading pic. tu baru leh dpt size yg sebetulnya.

if tak paham...insya'ALLAH akak akan buat tutorial bergmbar k

Miszyuyu said...

nyum3..menariknya udang tu...tp yuyu xpnh lg mkn laksa srwak ni ;"( mana nk cr

deelaffielya said...

adoi.. lapo.. zie.. yaya nak address opis.. nak hanto suprise kat zie

izyantyPersonalTaste said...

mmg teringin nak makan laksa sarawak...tapi kat utara nie tak jumpa lg

Ciare Baha said...

bape RM kalo mcm tu zie? wuahhh teringin gakkk nak mkn yg super nangis..uhuk

sweety_nur said...

amboiiiii sedap bebenor k,zie breakfast pagi nie ae....jeles nie...dhla tgh lapo...hukhukhuk

Bui Junaidi said...

maok kmk embak laki kmk try kelak..tang nyaman jak eh..terliur

CAYANG ALIN said...

rindu nk makan laksa serawak lagi..dulu selalu makan kat JJ kat area samarahan tu..then kat area tabuan jaya pon selalu gak makan..sedap giler..

Myra Jay said...

bERAPA rm KALAU CENGGINI yUNK?

AmirFX said...

Cney ktk beli laksa ya? Mok carik juak ehhss...

pRincESs_N said...

wehh...agak menangis tgk isi2 laksa ni wehh...nak!!!

Hariq-Sha said...

muhammad lim pun gerei! :D

E F A said...

cney ktk beli ya kakzie? teringin juak kmk mok merasa nya.. sikpernah kmk jumpa lok...