Butik Kasut Neelofa Heels ^_-


**click picture to her blog**



Gara² entry Zie ttg ---- Neelofa mereka kasut pengantin utk Ezlynn baruuuuu lah zie tahu yg si lofa ni ada butik kasut sendiri. Siapa ada online business plak tu.

Bila baca je komen dari raida....apa lagi weh, sepantas kilat aku google! hahaha.




**Click picture to view FB Neelofa Heels**



Tadaaa!!! I am sooo good bab cari mencari di google..ceaaa :D Statement riak nah kau! HAHA. Actually zie looking for her blogshop. But then it appeared plak blog tu had been removed or deleted.

...so it bring Zie ke this FB page :) Lawa² koooo design kasut si lofa ni. Ada 1 kasut yg zie sgtttttt berkenan :D











Haaa....Neelofa Wedges ini lah yg zie sgttttt sgtttttttt berkenan. 7 inci kau, kelas! hehehe. Tapi kan...haaa ada tapi nya :P Harga dia....mak aiiii, PARKINSONNNNNNNN! It cost RM220 okeh...erksss gulppp gulpp.

...telan air lior je la jwpnya. UWAAAA!!!! Setaraf Charles & Keith nyer price...perghhh! Rasa cam nakkkkk aje place order :D








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

CikAnyss' :O said...

lawa :!

feewit, jom join segmen up follower spntas kilat , anda semua dialu2kan :)
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

sweety_nur said...

wahhhh mahalnya k.zie....tpi cunla kasut tue ...apa lgi cepatla order nnt post pix ksut bawu k.zie pkai tu

AmirFX said...

Kasut sukan ada sik?

SyUhAdA said...

cantik! apalagi kak zie..rembat la 1.

eVa said...

aie duhal ada design heels juakk.. nang blh tahan.. p kck juak ow.. kaktok usha2.. ehhehe

ZYASH said...

Walaupin 7" tapi mcm selesa jak.. Baik jgn lepaskan peluang...huhu. Kumpul wet, jgn tak kumpul..

~_*..Fiziey..*_~ said...

Wahhhh neelofa ada butik sndri???fuyyoohhh!!!bangga seyh jd org kelantan..haha..tp hrga kasut tu ase nya biasa je..xde lah mhl sgt..kalo kasut lelaki hrga tu sgt biasa...

My Life's Journey said...

wauuuuuuuuuuuuu ..menarik ..zie try la usha zie :)

Myra Jay said...

Harga boleh tahan :)

Pasni nak curang ke dari CK ke Lofa Heels? :)

Qaseh said...

mai aiiii 7inci hu huuu..yg 2inci pun aku xpakai...tp mmg kelas design dia

Cik Rose Cute said...

dah lama akak tahu pasal kasut loofa nie...mahal giler harganya...