Dah Aku Ajar... Kau Menjawap Pulak. BENGANG okeh!



Eee....Zie skrg tgh bapak giler bengang nah dgn this new staff amoi. Sgttt sgtttt mencabar kesabaran Zie okeh. Our work situation are, Zie under Administration. Dia plak under Technician. Since dia have to do paperworks yg previously is handle by zie (jgn tak tahu...zie pun buat paperworks technician gak okeh)

...so dia mintak ajar lah camne nk buat. So bila zie ajar, di lawan pulak woi. Zie cakap mcm itu, dia lawan cakap mcm ini. Well, HELLO!!! If kau bijak sgt...then WHY mintak aku ajar tadi??!!! HANGIN AKU!

Kau ingat aku free sgt ke nk ajar kau itu ini. Paperworks aku lg tak menang tgn nk buat. Benci lah dgn org camni. If diri sendiri yg panggil org ke workstation kau n mintak ditunjukkan cara utk buat itu ini, when org dah ajar...SAY THANK YOU! bukan melawan².

If tak nak org ajar, JANGAN PANGGIL! Menyusahkan je, HUH!









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

eVa said...

yohhhh trok juak org ya!! ishhhhh.. ktk high juak volume ngn org ya zie.. tang ada jak.. ishh mun kmk geramm aie


btw, kmk xtahan ngga muka gamba ya.. prey! hahahaha

J.M.R said...

mak aii..garangnya xzie..:-0

jmr23.com

*lama x dtg sini..

sweety_nur said...

sabarlah k.zie orang camtu mmg susah ckit...kita nie kena sabarlah tpi klu x tahan cuba k.zie sound dia balik tpi ayat perli la...biarlah dia trasa...orang cammni orang kta sombong bodoh... xtaw buatla xtaw...memandai jer lawan

Redbloodsnow said...

EVA
--> nang high volume mek engkah nya. sik sbr gik dh kmk. selalu giya aie. mek terus meriknya statement gtok "if u think u know how to do this, then what for u asking for my help just now?" sinis jak mek mdh gya dgn nya. alu berubah muka nya. Gik asa. don't play with HAZIZAH lah woi...wahhh akuu. HAHAHA

Psstt..pic katok ya tek ala² kmk lah ya. hahaha.


JMR
--> mahunya tak garang, bro. bengang tauk :D

My Life's Journey said...

Huhuhu .. teruk juak orang ya .. memang hangin jadinya .. apa kata kmk balas dendam gan kitak zie ..

ne nya? ne nya tek? ctok2 .. kentut nya .. errr

Farah Shamsudin said...

sabar dear.. adatla tu kalau bekerja..

Redbloodsnow said...

SWEETY NUR
--> tu arr. Byk kali dh taw zie kena dgn dia ni. mmg zie bw besabar b4 this. but hari ini...kena plak dgn mood ke laut...terus kena sebijik dh dia dgn zie..hahaha.

Zie bg dia statement sinis taw . ginie ayat zie -->
"if u think u know how to do this, then what for u asking for my help just now?" terus terkedu dia tak leh nk jawap. haa hambikkkk. baru dia tahu aku meluat

Bui Junaidi said...

sabar Zie..embak ctok kmk mangkong palak nya..hihihi

~@mOi ~~ said...

sabar zie.. takot if ade bb lam pewot tu... kang kenan amoi tu susah!

lieynanilaz said...

zie..lepas ni kalau dia mintak tolong atau tanya apa2 lagik...boo layan kan jerr...

lieynanilaz said...

zie..lepas ni kalau dia mintak tolong atau tanya apa2 lagik...boo layan kan jerr...

Riena Haiqal said...

sabar jer la Zie... kalau Riena la kena buat macam tu, alamatnya memang nak kena la tu amoiii... Riena pantang sangat ne dengan orang yang kurang ajar cam tu hah... hangin satu badan terus...

delour said...

klu die minta tlg lagi nnt xyahlayan lah kak zie...

sweety_nur said...

hahahaha bgus2 k.zie.... orang camtu xleh layan sgt....

AmirFX said...

Hahaa.. Empas jaknya sia.. Polah kedak lam gusti... haha.. Nway, sabar ya cik puan.. Mungkinnya jenis nak sik dengar ajar..

♥z@z@♥ said...

sabar yunk..agaknye dia tue kene angin kuskus miss D x..hehe

eVa said...

ahahhahhahah!! prey abissss!! bgs2!! ngok naa eyhhh.. boh merik muka gik org gya.. gila!

CAYANG ALIN said...

hui...sabor sabor..huhu..sekeh jer kepala..biar dia tahu..huhu..