Di Pujuk Dgn Sup Tulang Terus Cancel Merajuk :D Haha



Time otw balik dari The Spring gara-gara tak jadi wyg. Zie mogok tak nak cakap weh. See...penangan citer Breaking Dawn & Ombak Rindu. HAHA. Pssttt...mogok-mogok manja :P Dlm syok layan jiwa frust...

...tetiba Dillah bersuara. Nak memujuk ler tu :D

Dillah: Yang, kita makan sup tulang nak?

Zie: Eh...nakkkk! Nak makan kat mane? Eee...
nakkkkk sesgt. Dari minggu lepas org ngidam
nk mkn sup tulang taw.

Dillah: Haaa..pandai pun bersuara. Dgr sup tulang
terus lupa dh dgn frust tak dpt tgk movie ea?

Zie: ...hehe **senyum smbil peluk lengan dillah** :D

Hehehe....dengar je Sup Tulang, terus postpone merajuk weh. HAHA. My fav menu makanan tue. Slurppp sluurppp.






Tadaaa! Akhirnyaaa....after almost 3 minggu dok ngidam nak makan sup tulang (nk buat sendiri, MALAS...haha). Merasa gak perut yg "TAK berisi" ni nak nelan benda alah tu ^_^ Ngeee...






Walaupun sup tulang kat kedai tutttt **kena censored kau** tak berapa nk nangis. Dah nak org ngidam tp tak berisi, harus kooooo melahap tulang tu sampai licin. Tak kuasa nk segan-segan gigit tulang bagai kau...hahaha.






Bila perut di penuhi dgn sup tulang, mulut pun dh stop dh bebel dillah tentang ketidakpuasan hati pasal movie dah tak di cinema lg. Dari monyok...terus muka jd hepi..kihkihkih. Pandai kooo dia pujuk bini dia ni :D

...suap dgn sup tulang, terus bisu. HAHAHA.








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blogshop Alinac Shoppe
-- Click SINI If nak
product2 kesihatan dan
kecantikkan. Macam2
ada kooo uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

siti said...

ouch...sweetnyer uolls..hahaha...snggup postpone merajuk tuh...bgus2 :D

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh sedapnya .. baruk kak makan sup tulang juak kat dn tek ..


nyam nyam zie .. alo lo manjanya zie kita tok hihi ..jgn merajuk ar.

ZYASH said...

Same lah kite kak zie..skrg ne lum ngk2 lagi twilight tu.. tapi sebaik dah ngk yg download punye tau..Kat wayang banyak dah potong la..

...sWeeT uMi... said...

hehehe pandai dillah pujuk zie ye....tapi kan sup tulang ni umi pun peberet gak ekekekeke....

AmirFX said...

Kedey tutttttt ya kat cney? Macam tauk jak kmk kat cney ya.. haha..

Dilakochan said...

aduhai... terliur tgk nya!
isk isk *droools*

Myra Jay said...

Dengar sup tulang terus cair :)

Pandai Dillah memujuk ;)

sweethOneY said...

tapi apsal muka masih sedih gambar last tu yunkkk

Cik Rose Cute said...

sedapnya sup tulang hihihi telan air liur jer la...

L@dyKichiMachiko said...

nyumssssssss.........sedapnya sup tulang!

eVa said...

ahahhha.. pasal mkn alu bersuara tek.. lucu ktk tok.. senang jak darling ktk nak pujok..

♥z@z@♥ said...

yunk, nak tanye..ape yg putih² atas sup tulang tue ek?