Eeeyeewwww... GELI Tgk Woi



Sgtttt lah eeyeeewww zie tgk menatang ni noks oiii. Cacing apa ntah ni. Its meant for makanan utk ikan flowerhorn dan ikan kelisa dia. Geli siottt zie tgk. Tak keberanian ler plak nk jemput ambik utk di letakkan dlm aquarium tu haa..aiyooo..

FYI, Dillah pencinta ikan taw. Zie plak pencinta kucing. Elok ler tu dua² laki bini pencinta haiwan...hiksss ^_^








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

My Life's Journey said...

Zie ..nyam nyam!!! sedap ya mun dibuat masak sambal tumis hahahaha ..guro jak.

Yayyyyyyyyyyyy best2 ya zie ..kita ahli pencinta haiwan ..pas tok leh bukak zoo kita hoh hahaha


psttt bloger eva pun leh join .. sama2 kita buat zoo haiwan :)

sweety_nur said...

aiyoooo....asal k.zie watkan gambar besar2 tue kecikkan suda...geli tgk haaa...btw klau saya mmg x la nk pegang benda alah nie taw...

sweety_nur said...

aiyoooo....asal k.zie watkan gambar besar2 tue kecikkan suda...geli tgk haaa...btw klau saya mmg x la nk pegang benda alah nie taw...

MARIA LIZA said...

Memang ler dua2 pencinta binatang..masalahnya ikan tu bermusuh dengan kucing sebab ikan makanan kucing..jgn kucing Zie dah lapar sgt dia ngap terus ikan Dillah..ha..ha..ha...

Cik Niza said...

cantik la plak belang2 nye tu..hahahaaa...tp nk pegang tu, mcm kne pk 2 kali jek..hehehe

Mummy Dasy said...

ulat tu utk ikan kelisa... samalerr akak pun idakler berani nak bagi geli..

azra said...

mesti banyak kucing kat rumah

Fadzillah Kamarudin said...

yang ni besar2...
biasa burung murai pun makan ulat macam ni...tapi saiz kecik...
ulat roti...
ulat tu akak berani pegang...
akak suap burung guna tangan...
tak geli sangat...
masa tu dalam 10 ~ 12 tahun...

Myra Jay said...

Aiyakk!! Geli jugak...:)

CAYANG ALIN said...

kenapa la ikan suka makan benda alah ni..huhu..

AmirFX said...

K ngail ya dapat juak ulat ya.. haha..

eVa said...

yobihh ziee.. kmk cepat scrol down.. sekelip mata mek ngga alu remang bulu... kmk tok penggelikk abis..

Cik Rose Cute said...

besarnya ulat...

♥z@z@♥ said...

aku tgk pun geli..huhu