Eh...Zul Ariffin dan Abby Abadi Dah Break Ke??? Alaaa... sayangnyaaaaa :(


**Sumber gosip dari OhBulan**




They such a sweetttt sweettttt couple okeh. Selalu berjiwang²an di Facbook. Alih² putus???? After its been years dorg bercouple. Sayanggnyaaaaa arrr. Zie really hope sgt dorg ending dorg nyer relationship di tali perkahwinan...tapii... :(

...nak buat camne kan, jodoh di tgn ALLAH SWT ^_-

“Hubungan saya dengan Abby sudah berakhir. Apa yang tinggal hanyalah hubungan sebagai kawan baik sahaja. Saya masih menghormatinya sebagai seorang kawan,”

“Apabila kita sudah bersama seseorang dalam tempoh yang agak lama, sudah tentu lima peratus diri orang tersebut ada dalam diri dan hati kita, saya bersama Abby bukan sehari dua tapi tiga tahun, dan tipulah kalau saya katakan saya dapat melupakan dia atau buang jauh perasaan itu dengan begitu mudah,”

“Saya tidak pernah menyesal mengenali dan menyayangi Abby. Cuma saya menyesal mengenang semula segala kesalahan dan kesilapan yang pernah berlaku sepanjang kami bersama dan berharap alangkah baik jika ianya dapat diperbaiki,”

-ZUL ARIFFIN-

Hemprhhh....nak buat camne kan. Jodoh mereka setakat itu je. Harap both of them akan berjumpa dgn sesorg yg terbaik utk mereka. AMIN :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

cik ika said...

ta de jodoh nk wat cmne..

sweety_nur said...

sedih jugak diaorang break camtu jer...but dlm ati still ada g perasaan sayang....

L@dyKichiMachiko said...

tedahhh juak..ney nk molah,jodoh takat ya jak.

Aeen said...

yup dorang da break...but now still friend aje lah...both of them are very sweet couple ....but maybe jodoh mereka ditakdirkan untuk berkawan jer....:)

Cik Rose Cute said...

tak da jodoh....