Fasha Sandha Bakal Mengahwini Jejai???


**sumber gosip dari BeautifulNara**



Eh!... bukankah Fasha and Jejai dah putus, kan? Tang bila plak dorg "rujuk" balik ek? Ke dorg rujuk sesenyap ea??? Hehe...apa² ifffff lah benar spt apa yg ditulis oleh RotiKaya, bermakna dorg akan berkahwin pada bulan Mac 2012 nanti :)

...papa pun, really looking forward for it ^_- winksss









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaa kalau betul bagus la .. banyak sudah kontrovesi kan zie .. huhu

Zura said...

ala xabis2lah si fasha nie..kawinnye idak jugak...

~@mOi ~~ said...

tak suka sgt ngn fasha ni.. gedikss,,,tp lakonan dia best...

eVa said...

aie mena x?? yohhh.. tp nak zie, skirt kck abis eyh.. kedak upa kek icing jak.. ehehhehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

kalo dulu nmpk la seri anak daranye si fasha sandha ni..

skrg dh xde, nmpk mcm bini org je.. itu belum kawen lg tu.. haish.. rosak artis skrg

MARIA LIZA said...

die ni rupe cantik, bakat bagus tapi kontroversi asyik putuskan hubungan orang lain ajer...sibuk kata nak kahwin tapi entah le..bagus juga dia kahwin, kurangkan kontroversi..jangan nanti bila kahwin, kontroversi lain laks...

Erynz Shah said...

artis yg bnyk kontrovesi. xsuka2 ngn dia.. hehe.

sweety_nur said...

betol ke ni ka kntrovsi lg nie...hurmmm btw cntik gaun tu

Myra Jay said...

Cantik baju Fasha..

Ingtkan Fasha nak kawen dengan kerabat diraja ;)

KhaiZa said...

kalau betul harap sgt diorg cepat2 kawin... walaupun tak berapa suka dkt si fasha ni.. at least kurang sikit kontroversi

CAYANG ALIN said...

uik bukan dia ngan johan yang jadi aril dalam cinta elysa tu ke?

mMoOnN aAlLeEaA said...

fasha tok kacak.kamek pernah nangga nya hidup2x dengan fahrin ahmad di sacc mall shah alam

neyra shazeyra said...

dia tak pernah break ngan jejai. siapa duk KL tau la. ada je terserempak diorg dating. pegang2 tgn

neyra shazeyra said...

dia tak pernah break ngan jejai. siapa duk KL tau la. ada je terserempak diorg dating. pegang2 tgn

Ardini Humaira said...

cehhh dah pakai gaun pengantin... fasha ni nak sangat kat jejai yer

Cik Rose Cute said...

jejai bukan hensem pun hehehe...kawan cik hubby kita...tapi jejai tua setahun...kecik2 dulu selalu main sama2...

mysara said...

mcm2...kta dh ptus...