Fauzi Nawawi Tak Jadi Saman Blogger R***K***



Rasanya ramai kot warga malaysia yg dah tahu ttg kes fitnah Fauzi Nawawi ada kekasih gelap yg di gosipkan oleh blogger R***K*** (hehe...rasanya uols tahu kot sapa w/pun zie censored nama tu gitu :D)

...time entry gosip tu publish, pd awalnya mmg fauzi nawawi nk saman je blogger tu. but then...on second thought, tak jd dia nk saman coz mls turun naik mahkamah n hire lawyer bagai.

“Pada mulanya saya memang hendak menyaman laman blog itu. Tetapi setelah mendapatkan nasihat seorang rakan yang juga seorang polis, saya terpaksa melupakan perkara ini buat seketika. Bukan saya tidak yakin hendak membawa mereka ke muka pengadilan tetapi saya memikirkan sekarang ini saya sibuk dengan komitmen kerja. Kalau saya buat repot polis dan bawa ke mahkamah, ia pasti mengambil masa yang panjang" fauzi Nawawi

Yup, betul tu. Mmg proses akan panjang. Turun naik mahkamah...upah peguam lagi. Duit gak tue "ngalir" hehehe



“Saya tidak kenal pun dengan budak-budak R***K*** itu. Sepatutnya, mereka perlu hubungi saya untuk mendapatkan pengesahan atau penjelasan selanjutnya. Ini tidak, mereka terus siarkan cerita itu tanpa bukti kukuh. Itu sudah boleh dikira fitnah. Saya memang berkecil hati apabila mereka buat macam itu. Kalau pun hendak popularkan blog mereka, tak perlulah siarkan cerita-cerita yang boleh menjatuhkan orang lain." Fauzi Nawawi

Tu arr kan. Jgn lah sesuka hati je nk buat gosip kan. Bergosip lah dgn cara berhemah cam abg BeautifulNara...hehehe. selamat lah kau R***K*** coz tidak di saman. Kalau tidak....

melayang duit puluhan ribu tuk byr sama ^_- Moralnya...jgn dok gosip benda yg belum tentu sahih kebenarannya. UNLESS ada bukti kukuh +__+







Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAIRA & MICA COLLECTION
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan barangan baby yg
sgt cantik dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

SyUhAdA said...

sape blogger tu?

J.Syazwana said...

alamak apesal tak tahu pape ni.

lambat betol.

hehehe :P

Ezzattie said...

siapa blogger tu? ezzat tak tahu. haha. (blogger duduk bawah tempurung lah katakan)

atty's said...

pandang kiri kanan dulu sebelum nak citer pasal hal orang kan..

Sana Sini News said...

salam kenal dari sana sini news

My Life's Journey said...

sapa bloger ya zie .. hrmm sesukahati jak nya koh uuu ..tak baik buat orang mcm ya :(

~@mOi ~~ said...

dosa wei... fitnah....

Redbloodsnow said...

SYUHADA, EZZATIE & UMI
--> psstt...clue dia, cuba try baca words kat label zie kat bawah tu. itu lah blogger tersebut.

blogger laman gosip :)

Qaseh said...

berhati2 la bila bergosip

AmirFX said...

Aaaaa... Sik tauk kmk blogger ya.. Sapa oooo?

Cik Rose Cute said...

blog tue..memang gosip panas jer tanpa kaji selidik hehehe....

CAYANG ALIN said...

nasib ada org cam fauzi nawawi..kalau org lain memang menjawap la ko..haha..

neyra shazeyra said...

zie, u pasti ke ? hahahahahaha. kami yg duk KL ni dah penat tgk ehem ehem ni ehem ehem tettttt.. ok malas gossip. HAHAHAHA. yg pasti, takkan pokok tu bergoyang kalau angin tak tiup. eh? pegi check club2 kat area bukit bintang then u will knw the truth. gittew~~

eVa said...

ahahah mek carik label nama ya.. xpenah mek bc blog ya.. p mek salu makan pagi2 ahhahahah!!

Hazieq Sanat said...

lau x de angin, masakan pokok kan bergoyang...