Giler Nangis Tgk Citer Nih :(



Ya ampunnnnn uolssss...sedih giler citer nih woi. Red Dog adalah movie yg based on true story. Mengisahkan this Red dog sgt syg n rapat dgn tuan dia. Bila tuan dia mati accident...berminggu-minggu kooo dia tggu tuan dia balik kat depan umah dorg.

...serious uols. Bapak giler sedih! Nangis Zie tgk. Animal lovers...Zie sgttt sgtt rekemenkan movie ini utk uols watch. Zie jamin uols akan falling in love dgn Red dog tu :)




**picture sumber google**



Hehe...pinjam pic kejap ea, uncle :D If uols gi Dampier, Western Australia, for sure uols akan tgk statue Red dog ni kat entrance daerah Dampier ni :) Anjing ni merupakan legenda utk penduduk sana.

...kalauuuuu lah nyau-nyau zie cam anjing ni, kan besttt. Hehehe :D









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

fadhdeela said...

menarik tu..nak g tgk laa :P

CAYANG ALIN said...

anjing kan man best friend..dorang sangat setia..teringat satu cite kat jepun di mana ada sorang laki ni dia bela sekor anjing..tiap2 petang anjing dia akan tunggu dia balik keje kat train station.selagi tak balik selagi tu la dia tunggu, everyday.one day tuan dia ni sakit lalu mati.anjing dia tetap tunggu tuan dia di train station seperti selalu.dan kali ni memang la tuan dia tak balik kan dah ninggal..makanya anjing tu tunggu la sampai akhirnya dia sendiri mati kat train station tu..setia kan..

AmirFX said...

Ktk ada copy DVD cita tok ka? Kelak copy ngn ktk jak kelak.. haha..

eVa said...

aieee asal cita sal haiwan mesti sedih.. ya mek cmok ngga koh zie since ngga crita the lion king mek xngga movie ada sal haiwan.. lamak x hahahah

My Life's Journey said...

best2 .. kmk dolok tangga cita hachico kat negara jepun .. true story gak zie ..ya pun kmk nnagis .. msh ada gik entri ya dlm blog kmk ..mun kitak free carik la kat youtube .. ada :)


kak tok kmk mau cari dvd ya .. best2 lak kmk mau tangga ..yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


thank u zie :)

BabyIntan said...

Boleh cari tgk nie coz ada recommendation from Zie ;)

Dilakochan said...

Zie try layan Hachiko plak. Itu pun based on a true story! Itu laaaagi sedih. Ada dua versi jepun & versi hollywood. Mmg sedih kita tgk.

Tgk OMBAK RINDU pun tak nangis tau!

♥z@z@♥ said...

wuahhh..nk tgk jgk la cmnie..mcm meanrik je..

ieqa said...

Nak tengok! Tapi tak sanggup..