Haduiii...Dah "Berkurap" Dah My Lappy Bag :D



Kau tgk ni uols, bapak giler segan nk sandang ke hulu ke hilir bag lappy yg dh berpenyakit kusta ni..hehe :P dah terkopek² kooo dia nyer skin...huhu.





Last weekend ada survey bag laptop kat Body Glove. Price dia RM99.80 kalau tak silap zie. Terus erkkkkksss... PARKINSON on the spot! Hahaha. Kena kumpul duit ler jwpnya ni...adehhhh!

...tp lawa kan bag laptop tu. Itu yg zie buat zie berkenan ^_- Masokkan dlm 2012 wish list lah...hehehe.









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

cik ika said...

soh abg cyg blikan tok sis..hehehe

My Life's Journey said...

wahhhh best2.. time tok sale zie ..rembat jangan tak rembat .. beg alain delon pun best juak ..try la usha zie

cik chinta said...

amin..hopefully dapatla :)

Myra Jay said...

Myra pun beg lappy entah kurap jugak pe, sbb dah lama giler tak pakai..
asyik masukkan dalam beg galas je klau nak ke mana-mana :)

Tsu Miy Chan said...

mintak abg hadiahkan la kak? :P

Zhoe Wynz said...

cari beg ek? zws plak tgh cbuk survey lappy... sakit kpla nak pilih hehehe

deelaffielya said...

zie.. yaya ade jual beg lappy..
:) jenama dell.. :)

Redbloodsnow said...

DEELA AULIYA
--> eh yeke yaya. meh kasi zie yaya nyer blogshop link. nk skodeng :D

sweethOneY said...

aku takde beg laptop pun. Yang lama tu dah tak elok. Tapi since laptop tu mmg duk kat umah tak angkut g mana2 mmg tak perlu beg kot :D

Cik Rose Cute said...

memang cantik beg tue...

deelaffielya said...

yaya belum buat lg blogshop yaya.. :D ngeeee.. xde mase lg.. yaya jual dlm fb je.. zie nak ke..?? nanti yaya post gambar..

deelaffielya said...

http://deelauliya.blogspot.com/2011/12/lappy-bag.html

tu link yaya.. :)

AmirFX said...

Ada promosi kat Boulevard IT store.. Beg laptop rega rm50 jak.. Kaler macam2 ada...

eVa said...

wow!!! tedah lok.. hehehehe.. beli jak baru.. syg laptop engkah lam ya..

♥z@z@♥ said...

memang cantek..grab satu cepat...=)