HATE Giler Kat EMAK MENTUA Dhia... Grrrr!!!



Hehehe...tu dia. Kegilaan melayan drama Tv bermula sudah :D Skrg ni zie tgh layannnnn giler taw dgn drama kat TV3 Tentang Dhia ni. Nasib baik start jam 7pm taw. Tak perlu nk rush² balik umah bagai..hehehe.

...tgk citer kan. mmg sgttt lah memainkan jiwa woooo wa cakap lu ^_^ Benci giler zie dgn watak ibu mertua Dhia tu. Giler berbomoh nah....puii. Menjadi watak dia okeh. hahaha.

THUMBS UP, emak mentua Dhia :P (Siapa nama dia ek?)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

23 comments:

lieynanilaz said...

betul betuk mak mertua dhia memang betul2 jahat...

lagi satu akak suka watak melly..memang menjadilah...

*SiRibenMerah said...

liza abdullah...

mama maman said...

lakonan tp mungkin ada yg realiti kannn.. banyak benda tanpa kita sangka kann..:)

SYANI said...

Nama mak mentua Dhia tu sebenonya LIZA ABDULLAH. Dia ni kalau berlakon memang menjadi je.. Kategori otai gak dia ni..

Tihara said...

sangat mencik dgn watak liza abdullah tu..melampau

mrs.ecam said...

nme mk mentua dhia tu liza abdullah la....dulu2 die slalu blakon ngan salih yaakob...hikhik....saye x smpt tngk cite ni sbb smpi umh kul 9pm...klu cuti jek dpt tngk...hu3

Bui Junaidi said...

x pernah nangga..hihi

Mummy Dasy said...

Ak ah akak rasa cam nak smack jek jahat bebenooo...

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhh tak pernah tangga ..tapi mun zie kitak dah madah mcm ya .. nang nak kenak leyek mak mertua dhia ya hihi

~@mOi ~~ said...

liza burung antu... heeee

Erynz Shah said...

hahaha.. nang geram sma mak mertua dhia ya. ahaks! kiranya ni ibu mertuaku edisi 2. keh3x.. xsabar jga nak tgu mak dhia balas semuanya.. cool norqamadhia.. (^^,)

sweety_nur said...

x suka jugak ngn mak mertua dhia tue...adik ipar dia pon sama....kecian sgt kt zikir n dhia...sobsob

Mr feckry said...

dah macam citer seram pulak wa tgk citer tu

si tuan putri kiUt said...

geramm2... rasa nak sepak2 jek muka ku salmi tuu...hahaha

Cik Erza said...

liza abdullah..nama sebenar pelakon mak mertua dhia..hihi.tp makin gemuk la dia kan??hehe

check my blog too!!
http://cikerza.blogspot.com

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

mmg tak sukeeeeeeeeeeeee

Myra Jay said...

Tak suka gak ngan mertua Dhia..

Tp myra suka Dhia dengan Azmi, ngan Zikir pun ok sbb Zikir pn beriman :)

Zura said...

akak kalau tgk liza abdullah (mak mertua dhia) berlakon dlm cite tue mcm nk gelak pun ada sbb dia selalu bwk watak lawak je...

CAYANG ALIN said...

betol..kiter pon menyampah giler ngan dia..gamak bunuh orang..haih..geram betoi..

Ezzattie said...

haha. ezzat pun layan citer ni. semakin best pulak. dengan bomoh2 bagai. jahat betul. macam manalah mati nanti mak mertua Dhia tu.

eVa said...

ahahha.. kmk alu xngga..tp smua pdh best.. time x ngenak ngn kmk juak.. kmk dah kepak dah.. alu nak rest kejap.. p on9 hahaha

SyUhAdA said...

dah lama x folo citer nie..dah x tau cmne dah jln citer dia..

Ardini Humaira said...

aku pon sakit hati nengoknye yunk.. kejam gile sampai mati bapak dhia. ritu dia nak bunuh dhia