He Supposedly Balik Kuching Hari Ini, Alih-alih.... :(



My husband sepatutnya balik petang ni nanti taw uols. Weols dah planned byk benda nk di buat taw. Weols nk shopping together...nak celebrate new year... nak tgk wyg. Alih-alih ke semua plan tak dpt di realisasikan arr :( Uwaaaa...

...last minit dillah kena attend OPS :( Nampak gayanya tahun depan baru weols jumpa. UWAAAAAAAAAAAA. Lama lagi ar :( Sedih giler!







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

~@mOi ~~ said...

ololoooo.. ciannya,,, saba yer.. akak paham.. husband akak pon polis jugak.. baru ni pegi indon sebulan, mggu ni pegi perak, esok baru balik.. kena redhaaa je la.. dulu terasa gak.. tp skank dah ok skit.. take time la.. bukan senang nk jd wife pulisss ni.. hehehehe..

sweethOneY said...

sedihnya baca :(

sabar ye syg, LDR mmg kena kesabaran yang tinggi

e F a said...

tedah lok...sabar jak la ooo...

AmirFX said...

Ops kat cney? hihi..

cik chinta said...

sabar yang, kite pon pertengahan taun depan baru jupe si dia..T_T takpe, keep koling2. blogging byk2 k

♥z@z@♥ said...

mmg rindu kan..huhu..aku yg keje mlm smggu skali nie pun rindu nk mammmm...huhu

SyUhAdA said...

ciannye kak zie..xpe2..sbr tau..

Adam Malaysian Idol said...

du mak oi ... cian ngan zie ... husband tercinta x pat balit last minit ada ops indah ...

ops apa gik ya x ngira urang nak jumpa yang tersayang o ... ngegeh juak tuan cdak ya ... mintak tereka kak lehot la ya ...

hm, ney nak molah zie ... mun kamek tek da kuasa cam doraemon dapat mek nolong batalkan ops ya koh ... pa tek cian ngan kitak rindu ngan suami terrrrcinta ... sabar k zie ...

Dah jak mala ujan jak2 di c aman tok ... bingung sa nyawa ... nak nangga urang rami bejual dipasar nun pun susah koh .... huwaaaaaa

My Life's Journey said...

Cian zie .. jgn sedih a ..mesti ada hikmah disebaliknya .. last2 kitak happy nya otw ke kuch hihi :)

Cik Rose Cute said...

Banyak2 bersabar ya zie..