Johan Raja Lawak Tak Nak Bagi Komen Isu Ogy Nak Saman



Mmg mcm² hal je time anugerah FFM ke-24 ni kan uols. Dari isu cari announce winner, ke isu kak Fauziah Ahmad Daud (Kak Ogy) nak saman Johan yg di katakan memalukannya time mengacara FFM ari tu.

...haishhh, kak ogy, kak ogy. Kalau dia sendiri yg buat gitu, tak plak fikir perasaan org. Bila kena kat diri sendiri, terus melenting. Hemprhhh....

“Saya terkejut dan hanya mengetahui perkara ini melalui sebuah akhbar yang mengatakan Kak Ogy nak menyaman saya.

“Sewaktu FFM 24 tamat saya ada minta maaf kepadanya jika ada kata-kata yang menyinggung perasaannya. To be fair saya sebenarnya tidak mahu ulas perkara ini lebih lanjut selagi surat saman itu tidak sampai kepada saya.

“Tunggulah jika perkara ini masih berlanjutan saya akan bercakap mengenainya kepada semua,” Johan

Zie tgk biasa² je lawak Johan kat Kak Ogy time tu. Tak lah pedas mana pun sampai menjatuhkan or memalukan Kak Ogy. Dah tu...kak Ogy sendiri yg mulakan. apa lg Johan. Haiyoooo...

...tu la, lain kali beringat² sikit bila nk melawak. Tak semua org dpt accept lawak kita. titik :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorgd
rdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Bukan AIM Zie, tapi masa FFM :) Isu ni tak perlu saman menyaman pun. Tegur dan bila dah dimohon maaf, terimalah. :) Kak Ogy pun penah silap.

fiQ'Ra said...

kak ogy pun 1. cepat sgt terasa.. org tua mmg cepat terasa tu.. johan, lepas ni kena berjaga2 bila melawak.. huhu

Redbloodsnow said...

SITI
--> eh, a;ah lah. cepat tukaaaa. mate kero zie ni. hahahaha. thanks for gtaw :)

Hans said...

sokong johan
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

Cik Rose Cute said...

Mana-mna tak sokong hihihi

MARIA LIZA said...

Tu ler Kak Ogy ni kena lah pk Johan tu budak N dari Raja Lawak memang ler dia akan melawak..Kalau die sentap orang xnak pk bile diri sendiri kena sentap baru tau..Bagi Maria gurauan Johan tu takde ler teruk sgt mayb Kak Ogy ni dah nak menopaus tu yg sensitip lebih..Lagi satu Astro pun lain kali jangan ler nak gandingkan orang lama dgn orang baru ni..Rasanya yg sesuai dgn Kak Ogy tu, Salleh Yaakob jer...

mysara said...

mcm2...tp slama ni pn ogy mulut pedas gk..
n now dye plak yg rasa sndri...

nik rosmawati said...

ala tak yah la saman2 kan.yg malu kak ogy jugak.org duk sebuat2 lak kisah dia dulu2 kan.
baik tiru cara pak nil.dia maafkan jea zizan hal zizan melawak hal ayah pak nil tu :)

UniMeOw said...

mamat khalid penah ckp,,,komedi i2 bebas!hehe...

(bg ak,,slagi x libatkan agama,,,komedi mmg kena bebas,,,kalo x sume org wt lawak skema je..huhu)

Ardini Humaira said...

memacam pelawak ni kan huhu

saya_arief said...

kene kat diri sendiri baru tawu..
kesian akak tu. hahaha.

My Life's Journey said...

Hrmm tu la .. suke buat lawak sampai tak perasan .. hrmmm tak baik mau saman2 huhu

eVa said...

boring da jak ogy gya koh..artis len xda gya bh.. dah nama lawak nak.. artis sama dirik.. adoiiii..