Justin Bieber Hadiahkan BFF Kereta Ford Mustang. Perghhh!


Pada yg tak kenal siapa BFF si justin ni...haaa tu dia his BFF, Ryan Butler. FYI...mereka ni berkawan dh lama dah. since Justin lom bergelar artis lg. Kiranya his childhood friend la.

Bagus lah si Bieber ni. Jenis yg tak lupa kawan ^_- Sempena Christmas baru² ni. Uols nak tahu apa jenis hadiah yg Justin bagi kat Ryan??? Meh skodeng bawah.










Tadaaaa! Ini lah dia Christmas gift dari Justin Bieber buat bestfriend dia, Ryan. Perghhh...hadiahkan kereta tue woi. Ford Mustang tu beb.... VAVAVAVA :) Mmg syorga lah jg BFF justin ni kan.

...mesti lepas ni berebut² org nk jd kawan dia...kehkehkeh ^_-









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

Joel Leslie said...

ohhhhhhhhhhhhhh my ohhhhhhhhhhhhhhhh my. kaya gile2 nya tok eh. tp bgs juak sbb sik lupa kwn :) bgs2! :D

Bui Junaidi said...

hadiahkan kereta..fuyoooo..kaya gilos JB tok..

si ngokngek said...

mak aii..dahsyatnya dia buat hadiah gitu-2 ja..fulamakk!!

AkUfiZA™ said...

Bertuahnye jadi kawan Bieber ;-D

Twiggy said...

apa agaknya kawan dia bagi kat dia kan? mesti cam... shoot man... i got you a keychain... hahahahh

Premium Beautiful with Yatie & Shima said...

peh!

*Ms.Serry Shah said...

untungnye kawan dia tu...

BTW, zie dah tengok lum cite ombak rindu tu? if tak silap hari tu zie nak tngk dgn dila tp dah tak de kat panggung kan? jom singgah sbb kita ada link utk full movie...

AmirFX said...

Mustang Cabriolet.. Nice!

storyfromme said...

tu baru best friend forever namanya.

My Life's Journey said...

baiknya nya ..ya dinamakan kawan sejati :)

Cik Rose Cute said...

Memang bertuah bff justien tue...

eVa said...

syiohhhhh!!!!!! ya nang meli kreta lahh.. adoheyyy..