Kini Giliran Ezlynn Pulak Di Taja RM12 Juta


**Sumber gosip dari GUA**



Kalau before this, Memey dan Norman Hakim yg telah di taja oleh Rafflesia berjuta² utk majlis perkahwinannya...well, kali ini Ezlynn pulak koooo uols. Wahhhh...syorga lah majlis resepsi ditaja. Tak perlu rabak akaun sendiri..hehe :D

...Ezlynn, 30, dan Adam Fahmy Shamsudin, 35, yg telah di ijabkabul pd 20 Nov'11 yg lau akan mengadakan sebuah resepsi mewah pada 11 Januari 2012 bertemakan Musim Luruh Sepanyol dengan konsep Mediteranean itu ditaja oleh Rafflesia Pearl Centre.


Anggaran harga untuk sepasang gaun ialah RM400,000 hingga RM 500,000 setiap satu. Manakala untuk barangan kemas yang akan digayakan bernilai di antara RM3.8 juta hingga RM 4 juta. Nilai barangan kemas ini sangat tinggi kerana setiap butir mutiara bernilai kira-kira RM80,000. Jadi, nilai tajaan yang kami umumkan bukanlah tidak benar atau sengaja direka-reka untuk memancing perhatian ramai,” ujar Bill Bora.

Whoaaaa! Mmg bapak giler kaya lah sykt Rafflesia Pearl Centre ni. Dah 2 org artis dia sponsored sbyk RM12 Juta. Baik duit tu di lanting kat badan kebajikan. Lagi ada byk faedahnya....hehe **statement jeles :P**

...pape pun, tahniah Ezlynn for majlis resepsi mewah yg "Free". syorga kan jd artis ^_- RM12 Juta tuee....kau hado??? Hehe










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

SYANI said...

Harapnya Ezlynn idak le jadi patung cendana cam Memey...

ct R miena said...

hmm bestnyer kawin ada sponsor.. kalau ler kita leh disponsor cam gitu.. umaaaa..aaaiii... blink2 gituh.. hehehehe

mama maman said...

kalu cam memey dulu tuh... xpayah la.. bukan lawa pun..**statement jelez gak nih tau..:)

sarah mohamad said...

Wooooo bestnyaaa dapat kawen free ok! Tapi susah jugak nanti chef wan akan bagi statement ehem ehem hehehehe

Bui Junaidi said...

nendak best jadi artis...ada jak org nk sepon..huhu

shah said...

bikin panas je la artis artis ni

atty's said...

untung betul jadik artis..semua free.

eVa said...

syiohhhh.. ya barukkkk... k narit org juak bh.. untung da jakk.. rezeki nak ow.. ya mek salu mdh org nak kawen tok rezeki melimpah2.. ehhehe

eVa said...

zie zie, first mek ngga gamba ya muka kedak rosyam noor.. tekejut mek.. pa teringat kes tan sri musa.. hahahaha

saeko_nakamura said...

hahahhah..sis jom kite jadi retis!hahahha..bole disponsor!=)