Liat Bangun Tido + Traffic Jammed Giler = Musim Hujan



Morning uols! Kat semenanjung hujan tak pagi ni? Sini hujan taw. Tiap-tiap pagi hujan. Buatkan mood terrrrramat sgt liat nk bangun tido. Still lg nk berselubung dgn comforter...hehe. Bengkak mata sbb still lg nk berdengur :D

...Kemamaian kooo Zie drive pagi ni. Weng weng kepala gwe ^_^ Ngeee





Hari-hari have to deal dgn traffic jammed. Arghhhh...w/pun keta zie auto, still gak ke lenguh kaki pijak break. Kejap kejap, break. Adoi makk. So siapa yg drive manual...SOLUTE lu lah beb! ^_-

...time hujan ginie gak lah selalu accident sana sini. So uols, hati-hati di jln raya ek. If nk potong, bagi signal. Jgn mcm patah tgn nk bagi signal. Menyampah nah kat pemandu yg jenis memotong tak bagi signal

Suka hati mak pak dia je main potong mengejut. Bongok! Anti lah dgn org cam gnie. Membahayakan keselamatan org lain.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
BLOG ZAZA
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Umi Kalthom said...

hati2 selalu time memandu musim hujan ni.. saya drive kereta manual, waktu jam mmg laa kaki mcm nk tercabut urat.. hehehe..


BTW, sy ni antara followers baru zie, suka style zie nye tudung taw... kalau sudi tlg le kasi info sikit jenis tudung yg zie selalu pakai lately & cara2 menggayakannya.. if zie dh penah bg tutorial ke apa sebelum ni, pls give me its link ye.. maklum la, sbg follower baru ni jenuh nk khatam dari mula blog RBS ni.. pls, pls, pls... (^_^)

mMoOnN aAlLeEaA said...

sik suka mbak keta auto. suka lagik mbak manual.sitok hujan kah panas hari2x jam zie.4.30ptg kenak sharp balit.mun dak kul 6 baruk sampei umah

My Life's Journey said...

Cian zie ..musim ujan tok kmk pun rasa malas nak bangun .. best2 ujan hihi ..tapi mun drive c best la ..


hati2 ar dear mun memandu ya ar ..

♥z@z@♥ said...

aku pun pantang yunk org yg pandu membabi buta nie..kalau kene dia sorg xpela jgk..nie dgn org lain skali..aku lg la since de anak lebih risaukan keselamatan anak..

ArELeEz said...

hujan + tido = sorgaaaaa.... he3..

AmirFX said...

Best tdo time tok Zie.. haha...

deelaffielya said...

meh cini zie.. bawak kereta kat semenanjung ne tetambah KL.. haha..
yaya ne rase ye nanti umur 35 leh dpt gaut.. keta manual..uwaaaa..

Redbloodsnow said...

UMI KHALTOM
--> hehehe. welcome to my blog dear. hehehe. ooo nk cara zie pakai shawl ea. actually zie tak pernah buat tutorial....hehehe

umi tahu pakaikan tudung loose hana tajima tak? if tahu...buat gitu. cuma in utk make it appear mcm zie nyer, cuma perlu pinkan kat belah tepi je.

errr..paham tak ek? If tak paham. Insya'Allah...akan zie buatkan tutorial :)

echa takashimaya said...

yeaaaayyy zie da berani bwk kete sengsorang yer :) congratss.lame da tnggl citer2 blogger ni.hehe.