Memey Menangis Saat Berjauhan Dari Norman Hakim



“Alhamdulillah, saya gembira sangat-sangat dengan kehidupan sekarang walaupun tengah sibuk dengan jadual penggambaran. Saya kini bahagia meniti alam perkahwinan. Sekarang saya rasa betul-betul tenang. Saya dah tak perlu fikir apa orang nak cakap. Syukur, alhamdulillah, saya gembira dengan kehidupan baru ini..." Memey Suhaiza

Iyer lahhh....bahagia dia atas AIR MATA org. Tp itu lah, nak buat camne kan...dh ketentuannya begitu, gitu lah jd nya. BTW, Memey skrg ni sdg membuat pengambaran utk drama bersiri ‘Layar Impian’ dan ‘Bila Waktu Menjemputmu".

Pengambaran kedua-dua drama tu memerlukan Memey berjauhan dgn Norman which is di Semporna, Sabah.


"Ini kali pertama saya berjauhan dengan abang Norman. Sebelum kahwin pun, kami tak pernah berjauhan seperti ini. Pada mulanya, abang agak keberatan untuk melepaskan saya..."

"Masa seminggu kat Sabah, saya menangis bila bercakap telefon dengan abang. Saya kesian kat abang sebab hari-hari dia merungut tak ada siapa masak dan basuh baju untuk dia. Sebelum ini memang kami tak pernah berjauhan.." MEMEY

Sure Abby dan mereka-mereka yg anti memey muntah berbaldi-baldi baca statement si memey ni kan...hehehe. Alaa...xpe ar, laki dia ko uols ^_- winkss










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Cik Meeja said...

Nak muntah pon da x larat yunk..Jemu dah bace story dorang ni..Tapi ape pon, semuanya ada hikmah di sebaliknya..Kita manusia biasa, sudah tentu pernah melakukan kesilapan ye dak? Semoga dorang berbahagia sampai ujung nyawa..Buat Abby, ada yang lebih baik menanti kamu..InsyaAllah.. ^_^

♥z@z@♥ said...

hahahaha...macam la ko sorang de laki memey oiiii...dasarrrrrr

My Life's Journey said...

Hihi .. tak pe ..kita doakan agar mereka bahgia .. tak mau la kontrovesi panas ..

Miss N said...

Euuwww... :P

FatinFirdaus said...

mmg menymph x hbs2 la ngan memey ni..

~ain said...

alaa.. dia menangis sebab norman pi kerja sekejap je pun. dia tak pk dia rampas kasih sayang norman dari abby. berapa lama abby nangis nak recover balik hati yang luka.. Sudah lah! mamps laaaa ko memey.. hhhaah ter emosi lak kat sini. jejeje

cik fadh said...

xya bg statement pape bole x ko ni memey ? skit punye hal pown nk hebahhhh...grrrrr..hehe emo!

MARIA LIZA said...

poyo tul statement dia...betullah cakap Abby selama ni sebelum kahwinkan diorg dah duk satu umah..apesal tak kena tangkap ajer...

Mawar said...

seminggu je pon! haish..mengade giler..kalo da pelakon tu, mmg dlm realiti pn penoh lakonan habess~ menyampaaahhhzzz gilerzzz!!! hah

Myra Jay said...

Adoiila, macam ler dia sorang ada laki...

Biorlah, mungkin nak semua orang tahu kot dia tgh bahagia..

CAYANG ALIN said...

ape2 pon dorang dah selamat kawen..agak nak muntah berbaldi2 jugak baca statement dia..huhu.

eVa said...

ahahahah prey mek bc muntah sampey berbaldi2.. aahah

Ardini Humaira said...

diorang berdua ni kadang aku tengok lawak je haha