Miley Cyrus Nafi Buat Pembedahan Payudara




Alaaaa masyaratkat ni....asal tgk org berboobs beso je (omputih lah). Terus la di chop buat pembedahan boobs la, taruk silikon la. Cuba tgk tue betul², tegang ke tak tegang boobs si Miley tue...hehe.

zie tgk ori je tue mcm ^_-

"Terima kasih atas pujiannya, tapi yang perlu anda tahu, payudara saya asli. Saya harap dengan melihatnya boleh tahu bahwa kita tak perlu menyamar untuk terlihat cantik," MILEY CYRUS

Yeahhhh, SETUJU! apa barang nk bedah itu, bedah ini utk ubah penampilan supaya lebih cantik. ORI lagi bagus. Of kecik, then kecik la. Whats a big deal kan...hehehe :D









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAIRA & MICA COLLECTION
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan barangan baby yg
sgt cantik dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

ArELeEz said...

ori kot! tp, maybe sbb dia pakai push up bra, tu yg macam b'silikon tuh! he3..

Cik Rose Cute said...

betul tue....mungkin bra push up...

My Life's Journey said...

Cian kat miley .. hrmmm orang cemburu ya deng :)

L@dyKichiMachiko said...

mcm ori jak..mst nya pake push-up bra ya mlh boobs nya seems bigger!