Mystical Eve 2012 Countdown Party. RSVP Sekarang Woi ^_-


**Click picture for more info**



Siapa nak uols nyer tahun baru celebration happening giler??? Siapa yg "hantu party" tu, haaaa sila JGN LEPASKAN peluang ini ea :) Hadirkan diri die EncorpStramd Mystical Eve 2012 Celebration ^_-

A countdown event at its prestigious Red Carpet Avenue okeh. WOW! :D Here some quick info utk uols skodeng kejap...hehe

Mystical Eve 2012 Countdown Party
Bermula: 6pm - 2am
Tarikh: 31/12/2011

Bertempat di:
46-G, Jalan PJU 5/22
Pusat Perdagangan
Kota Damansara

Performance:
Joe Flizzow, Mizz Nina, Najwa, Pop Shuvit,
Reza Salleh, Shawn Lee Beatbox + Dennis Lau

Haaa sedikit tu je info-info penting yg zie tayang kat blog zie ni. If nak lebih details, Sila click picture di atas tu ea? So uols, apa uols tggu lagi. Kang full plak tempat uols uols tak RSVP sekarang.

...Sooo, cepat make ur RSVP Now!









CLICK SINI Utk
Membuat RSVP Sekarang!
Have fun uols ^_-












Redbloodsnow Copyright©

2 comments:

coachnike28 said...

tolong la jgn buat entri ttg bungapi mlm tahun baru...tension dah pindah ke kg tak ada bungapi....gerammmmmmmm nya

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .. gerenti tak pat pegi ..jauh tu ..kita buat bungga api dikpun mau c zie..


gerenti rambut kita duak terbakar pas ya ..hihi ..tetak jahat :).