Nak Heret Suami Pergi Tengok This Movies Nanti



Tak sabarnya nk tggu hari sabtu ni menjelma taw. Wanna know why??? Its becoz...my husband balik Kuchinggggg! Yayyyyy! 2 minggu tak jumpa okeh coz dillah have to attend OPS.

...so once dia ada kat Kuching nanti, zie nk ajak dia tgk 2 movies kat bawah ni :D











Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1




...dan Ombok Rindu. Hehe...belum lagi koooo zie tgk hot movies tu ^_^ FYI, kedua² movie tu adalah my favorite novels gak taw. Kedua² novel zie crazy gila. So thats why zie MUSTTTTTTT tgk movies tuh.

w/pun ada sedikit kelewatan. HEHE. Janji tgk ko noks. Tak pun just watch thro DVD je ^_^ Ngeeee....









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

ieyka dinda said...

breaking dawn part 1...alahaii bila tah kita nak tgk kak zie..asal nak hangout rase bersalah..hehhe...naseb baik ombak rindu da pnh bace novel dy....

asha said...

salam zie
pegi jgn sik pegi, embak sekali dillah ya:)
kmk tgh sakit hati tok zie umpama kaca terhempas jak,ceh ayat.hahaha..sepatutnya hubby kmk balik ri tok,bb nya off day 2 hari so mmg dah nk plan nk meli tiket tapi yg sik kck nya incas@ketua nya pdh mcm tok ; lak belon ya terhempas.adus..alu lah hati kmk 2 sik syok dgr,bkn apa.sik nyaman bah mun dh org bkata cm ya.best eh dillah gik dlm swk.kmk nunn jauh li jak:(.

asha said...

sori zie..kmk trpjg komen tek.sori.huhu

My Life's Journey said...

Hihi zie ..best cita ya zie .. kmk suka tangga .. ajak jgn tak ajak :)

Mknace said...

^_^
Terbaeekkk!!!!
I'm back
Singgah dari mknace unlimited

sarah mohamad said...

Saya belum tengok lagi. Tunggu download sudahhh :D HEHEH

♛ Dea Arematt ♛ said...

mk ngga ombak rindu...xsampat ngga gik..;p

Aeen said...

aeen baru je nk tgk movie ombak rindu ni ari ni...tp bkn dgn husben la....dgn membe...husben dy x suke tgk cite melayu yg meleret2 jiwang ni...heret ar dy tgk..mmg idak ler dy nk tgk..hahahahah

sweety_nur said...

k.zie.....ombak rindu mmg the best taw....saya pon x sempat lgi nk tgk coz terlampau bz ngn test n xsgnment...hoho hopefully this weekend dpt tgk....

Qaseh said...

ombak rindu bestttt...

♥z@z@♥ said...

Aku pun dating weekend nie tgk ombak rindu..Iman tinggal jap..hehe

Wahidah said...

wajib heret dillah tgk 2 movie ne..best gile zie

Wahidah said...

heret jgn tk heret dillah..wai dh tgk dua2 movie ne..best giler

Myra Jay said...

Myra pas kawen terus en somi taknak ke panggung, dia lebih suka beli DVD layan kat rumah.. :)

Selama 2 thn kawen ni, baru SEKALI je tgk wayang...

AmirFX said...

Yohhh.. Mun kmk alu pisan nak diembak nangga duak2 cita ya.. hahaaa...

eVa said...

wajib mbak tisuu zie ngga ombak rindu!! best gila!! ehheh