Neelofa Teruja Akan Designkan Kasut Perkahwinan Ezlynn


**sumber gosip dari Gua**



Wahhh..pandai ke kau nk design dik oiii??? Hehehe. FYI, Neelofa mendapat kepercayaan drpd Rafflesia Pearl Centre utk design kasut pengantin Ezlynn untuk digayakan bersama Gaun Pengantin Rafflesia pada majlis resepsi Ezlynn pd 11 Januari 2012.

Kelaaaas kau, lofa! hehehe. Boleh buka butik kasut jenama sendiri lah klo gnie kan ^_- winks


“Apabila mendapat peluang ini Lofa rasa teruja dan gembira kerana inilah peluang yang sesuai untuk Lofa tunjukkan kebolehan dalam mereka kasut."

“Lofa akan gabungan mutiara, kristal Swarovski dan kain renda untuk rekaan kasut itu nanti. Lofa akan buat tiga rekaan untuk ditunjukkan kepada Kak Ezlynn dan minta dia pilih rekaan mana yang disukai..." Neelofa

Memandangkan Zie minat Neelofa...so zie reallyyyyy looking forward for it ^_^ Zie tak ternanti² majlis resepsi Ezlynn, tp zie ternant² tang kasut tu je. Neelofa maa yg buat...hiksss :D

...suka lofa ni taw. Bagi Zie dia cantik melayu. Means, no mixblooded bagai :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

16 comments:

Ayu Firzara said...

ayu pun sukaaaaa dengan Neelofa nih. eh kalau tak silap dia ada darah campuran arab..tapi tak pasti la betul ke tak

Spongebob Tercekik said...

sy lg suka neelofa. sok g melamar la.. hehe

CAYANG ALIN said...

wah..kasut bertatahkan permata tu..huhu...

Riena Haiqal said...

Psssttt, Zie... apsal dorang punya majlis resepsi pada 11 januari 2011? hehehehehehe.. kita undur masa eh... ngeeeeeee... :))

atty's said...

ada bakat design kasut rupanya, lepas ni leh lawan ngn jimmy choo

adeqmas90 said...

hye sisz..sy pn ske sgt neelofa..haa,majlis resepsi ezlynn on 11 januari 2011? da lpas lorrr.. hehe.. or 11 januari 2012 ni?hehe.. ;)

Myra Jay said...

Tak sangka pandai gak Lofa ni bab design kasut ek ;)

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh ada bakat ni ..mesti best :) tak sabar la kmk mau tangga kasut ciptaan nya :)

[z@ck] said...

lofa ada darah arab.klu tgok adik bradik dia, semuanya cun cun. kalau zack laki, memang dah tangkap cintan dengan adik bradik dia.hahahahaha

Bui Junaidi said...

kacak2 si lofa tok ada bakat terpendam duhal..

Qaseh said...

mmg teruja nak tgk kasut tuuu

Miss Raidah mr.LKB said...

hai zie,
wlaupun jarang komen tp rydaa hari2 bukak blog si kakak merah nie,=)

just nak share, tak salah neeloa memang ada butik kasut jenama beliau sendrik....

=)

Redbloodsnow said...

RAIDA
--> hi rydaa :) Oh yeke....tak tahu plak kak zie. kata minat lofa, tp boleh plak tak tahu akak ni kan. HAHA :D

mizlynaibrahim said...

zie die ade jual kt facebook la yang kasut die..quite comey2 gak...=)

eVa said...

berbakat juak nya tok duhal ow.. cepat kaya nya tok.. ehehhe

Amy Amira said...

dia mix arab lah kak,ayah dia org melayu-arab campuran lah dia ni..