Not In Cinema Lagi Dah :(


Haaa...awat pepagi kasi muka monyok dgn muncung mcm itik tu ek? Wanna know why??? Cuba baca tajuk entry ni, for sure dh uols leh teka kan. Uwaaaaa... Filem Twilight Breaking Dawn Part 1 & filem Ombak Rindu dah takde dlm cinema lg dah arrrr.

...eeeee, heartbrokennya zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(


Zie: Itulah syg. Dari arituuuuuuu lg saya ajak syg
gi tgk, gi tgk. Takkkkkkk gak nk temankan tgk. Itu
lah ini lah alasan. Sekarang..haaa tgk, huh! **sambil jeling dillah**

Dillah: Alaaa...Tgk kat DVD je lah nanti, yang.

Zie: DVD dgn wayang, mana sama!

Haaaa...kan dah kena bebel time-time tueee jugak. Laki aku ni kann...eeeeee, geram okeh. Sgtttttt lah liat bila di ajak tgk wyg. Dari zaman bercinta sampai lah zaman berlaki bini, still gak liat dia nk tgk wyg.

...dasar ah. Nak merajuk 44 bulan lah macam ni...hehe





Alahaiiiii...Breaking Dawn. Alahaiiii.... Ombak Rindu. Menjawap lerrrr tunggu DVD cetak rompak di pasaran, eh! Hehehe. Eleh kau uols...mcm lah uols tgk DVD ori...porahhh! :D

...KIDDING! Ok la ok la...tunggu DVD ori di pasaran. Lama lg ler jwpnya nih :(










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Amy Ameera Make-up
-- Click SINI If interested
nak gunakan khidmat andaman
utk majlis2 uols :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

NGoNgexz said...

Kt parkson ada kak.mun ktk ngga klak cuba ngga part last time lisa ngn maya kt swh bendang. Mikropon blkg baju maya nmpk.hahaha

CHU MAJORFLAVA said...

ariya mek org nga cita songlap...layan juak.hehe

siti said...

pe bole wat...try zie layan citer hantu hikhik...

Erynz Shah said...

haha.. sabar kitak :)

me pn now nie en.tunang gile slow bila nk ajak tgk movie. nk2 lg 2 bulan nk kawin ni kn. klo x zmn mula bcinta, tiap2 bulan ok. hehe..

Ciare Baha said...

For breaking down, DVD ori will be in market in Feb 2012 :)

♛ Dea Arematt ♛ said...

mek donlod jak breaking dawn ya.. hehe.. besttt.. ombak rindu, tunggu kuar astro first jak la.. hehe

My Life's Journey said...

cayang zie ..ada udah nok twilight ya ..tapi cetak rompak la hihihi :)


jgn monyok a ..lak c kacak gik tau

...sWeeT uMi... said...

umi dah tgk ombak rindu dah (kasi zie jeles ni heheheh)...yg twillight tak sempat plak huhuhu...

AmirFX said...

Download jak sia. ADa DVD Rip dah kuar cita ya.. Ongbak Rindu ktk tgk lam Youtube jak... :D

Myra Jay said...

sama la my hubby pun liat nak p tgk wayang, DVD jugak yg ditunggu..
Melainkan p tgk ngan member jela ;)

Tsu Miy Chan said...

sumi pun xtgk kakk.. tension sungguh..

Cik Rose Cute said...

lambat sangat hihihi

eVa said...

ololololol... dah xda gik dah.. xpa nggu dvd jak.. boleh berpuluh kali ngga.. ehheheeh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

same laa yanty pun tak berkesempatan nak tonton...huh....