Petang Ini Nak Beli Suprise Gift Utk Suami Lah ^_-



Memandangkan Zie dah lamaaaaa giler tak bg Dillah a suprise gift...so since esok zie akan ke Sri Aman jumpa suami tersayang... I will buy something yg dia sgttttt suka for his suprise gift...hehehe.

...next week baru uols leh tahu apa yg zie akan beli petang ini nnti ek ^_-






Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Firzara Collection
-- CLICK BANNER utk
membeli pakaian2 muslimah,
product kecantikkan, perfume
dan byk lagi :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Farah Shamsudin said...

wah.. beli apeee tuuu?mesti en hubby hepi kan dapat gift..

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhh apa ya kah? mau tauk mau tauk .. kitak gi sri aman kah laling? wahhhh best2 ..


cop2 .. kmk pulang kitak datang .. kenak la selalu jd mcm tok? :(

Cik Rose Cute said...

seronoklah...dillah nanti..

ieqa said...

Awww sweetnya kak Zie! ♥

ZYASH said...

Suka sangat dpt suprise gift tau..huhu

sweety_nur said...

wahhh ada suprise gift la.....gtaw la awal apa gift tue..hehe

msredcheesecake said...

Sweet la pn zie ni.... Hhee... Apa la gaknya surprise tu yea...

AmirFX said...

DIsc game?

SyUhAdA said...

wah...hdiah ape la tu ye..

eVa said...

wasehh! apa ndak present ktk nak beli lak zie.. beli yang sexy pun hahahahah