Qeera's 11th Birthday :) Love Her....



On 12/12/2011 (Isnin) lepas, Zie sgttt sgtttt teruja membuat sambutan hari jadi anak buah Zie yg ke-11 :) Since she's being a good girl dan did well in her study...sbg upahnya....Zie sponsored her birthday celebration.

...Weols buat kecik² je. Ni time Zie n Dillah pilih kek kat Supermal :)






Qeera birthday cake, Dillah yg sponsor ^_^ meanwhile the rest of makan²...di tanggung beres oleh zie, kak Midah & abg ipar Zie :)





Hehe...nyempat gak koooo snap pic budak tu tulis nama kat kek :D Lupa plak zie nk snap pic kek...aiiyooo.





Zie balik kerja terus ke rumah Kak Midah. Still berbaju² kurung kooo aku. Terasa "alim" ler plak for being the only one berbaju kurung...hehehe. Takpe, takpe...sekali sekala being ala² perempuan melayu terakhir gitu ^_^ Ngeee






Makanan yg terhidang...gulppp gulpp. semuanya Kak Midah yg masak. Di tolong oleh laki zie. Zie plak, tolong buatkan air sirap & cuci pinggang mangkuk je :D





Happy birthday Qeera syg :) Dah nak dara dah anak buah kesayangan Zie ni. Tiap tahun Zie celebrate her birthday taw. Happy je dia :) Next year lagi cantik tarikh birthday dia taw. It will be on 12/12/12 for her 12th birtday okeh.

...Awesome kan numbers tu. semua angka 12. JELES TETIBA. HAHAHA :P










Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
AHM CATALYST
-- Click SINI Tempat menjual
barangan kesihatan berasaskan
minyak kelapa dara brand Catalyst :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

sweethOneY said...

Happy bday Qeera. Nak cousin tak? Heheee

Tihara said...

happy birthday girl :)

Kuchiki Rukia said...

HEPI BEDAY QERRA....WAH SEDAP YE MEE 2.....

konde said...

congratz ya :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Ezzattie said...

wah birthday girl lah. hehe happy birthday Qeera!

sweety_nur said...

Hepi bufday too

ArELeEz said...

mee goreng ke mee kolok tuh? nampak sodap!

Cik Rose Cute said...

Happy birthday Qeera...

lieynanilaz said...

mesti zie ni makcik kesayangan dia...ngee..:)

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhhh dekat dengan kmk la tok :)kmk 11 nya 12 hahahaha best2 :).


C lmk gik anak buah kitak dapat kawan hoh hahaha :)

ZYASH said...

Tahun depan leh sambut gempak2 plak..huhu

AmirFX said...

Hepi besday untuk Qeera...!

Ian Konjo said...

Selamat ulang tahun ya buat yang ultah....

eVa said...

happu birthday qeera.. yobihh mee ggrg ya lokkkkkkkkk.. nyaman ndah asa d tekak tok ahha