Rasa Cam Nak Beli A Set of Make Up Brush La



Bila dok tgk org dok guna benda alah ni utk bermake up, terus diri ini pun nak gak kooooooooo utk miliki a set of make up brush bagai...hehehe. Tak nak kalah maaa. Org hado, kau pun nak hado gak.

...haaa gitu...hehe. Bila husband blk nanti nk heret dia pi carik lah...hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
CRAFT N CROCHET
-- CLICK BANNER utk
membeli dan menempah
barangan crafts dan crochet
yg sgt comel dgn harga yg
berpatutan :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

15 comments:

Miss Kagimoto said...

set make up tu memang best and harga pon "best"
hehe :))

nur anis said...

sangat suka nak ada benda alah ni..tapi dah jarang make up sekarang ni..hihi

NoruleHitler a.k.a Cayang Alin said...

harus ada sis..senang nak coteng2..huhu

alinac lover said...

mmg best

e F a said...

nektok ngah sale, ptt carik time tok.. ngeh2...

Myra Jay said...

Myra ada 1 set camni, tapi TAKPENAH pakai pun...huhuuu

neyra shazeyra said...

beli Mary kay punya... RM185 . tapi puasss hati! lembutt.. :p

Tihara said...

wahh..sokaaa :)

SyUhAdA said...

makin lawa la kak zie nnti..hee..

ZYASH said...

Suke ngk org pakai, tapi tak reti nak pakai la..hehehe..

cik chinta said...

awal2 ni xyah bli mahal2 zie. rembat je elianto punye. kalo rasa nak besttt...rembat bodyshop. bli pelan2. sebulan satu batang ke :) ihihi..bodyshop dapat anugerah antara brush yang terbaik tau. sebab dia tade guna bulu bintang. tp lembut. besttt sesangat. tgah berangan klo ada det lbih nak bli satu2 jugak..adoii..pjgnye komen. sori ;p

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...zie kitak pandai mekap ..kmk kagum tangga muka kitak time jumpa hari ya ..nang kacak mekap kitak ..mcm pro jak koh ..bena tok ..c bulak :)

eVa said...

yerdehh nektok dah pande makep semua.. gus2.. dpt ktk bukak mekap org zie.. ehehhe

AmirFX said...

Siktauk mok komen apa.. haha..

Qaseh said...

harus rembat satuuu jugak...mmg tgh cari