Red Black Tissue Box Cover Surveniour


Still lg remember tak yg zie pernah dpt a tissue box cover dari blogger Hani. If tak ingat, uols boleh click --- SINI utk refresh ur memory ^_-

So ini lah dia tissue box cover tu. See uols...its soooooo REDBLOODSNOW kan. Its my color! heheheh.





Since tissue box dlm keta zie tak bercover....apa lg noks. Pakai teros! Hoho. Ole-ole dari Singapore ni taw. Thanks Hani for giving me this lovely surveniour :) Loveee it soooo much!

...mencantikkan lg pemandangan dlm keta zie...hiksss ^_^









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BBQ @ ZOO
-- Click SINI utk
Siapa yg berminat utk berBBQ di Zoo.
Disamping itu ada live performance
dan byk lagi acara :) Click banner for
more info ek :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Cik Meeja said...

Cantikkkk!!!! ;)

AnNa said...

Tanteekk.. Tanteekk..
Akak, sy ade 1 kemusykilan.. sy dah lame tgglkan dunia blogging ni.. Ni br nak aktif blk.. ke mana menghilangnya kak kiki?? die kan bff akak dl..

Hani said...

Hehehe. No prob dear..Bila tgk warna merah mesti ingat Zie. Tu yg beli tu. :)

AmirFX said...

Meriah la upa keta ktk kelak.. haha..

Cik Rose Cute said...

cantikkk

CHU MAJORFLAVA said...

aie..cyes kacak sis..jelez ngan ktk dapat pwesen jak.murah rezeki ktk dear.hehe..match ngan trademark ktk gift ya.RED IZ GREAT

CHU MAJORFLAVA said...

aie..cyes kacak sis..jelez ngan ktk dapat pwesen jak.murah rezeki ktk dear.hehe..match ngan trademark ktk gift ya.RED IZ GREAT

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhh tok baruk menyahut seruan kemerahan ktk zie .. piwettttttttttt

SyUhAdA said...

comey jer..

eVa said...

yahhh!! merah! sesuai abis!!! ehhehe