Sangat MENYAMPAH Bila Tyre Kereta Ada Benda Alah Stuck



Dah 2 kali dh kena. Hari tu such a big nut yg terlekat. Kali ini, batu plak yg stuck. Nasih baik benda alah yg stuck tu bukan paku. Kalau tidak....ishh, simpang malaikat 44 :D Zie sgt tak suka arr bila tyre kereta ada benda alah stuck on it. Nak drive pun tak selesa taw.

...asyik tok tek tok tek je bunyi tyre di buatnya bila drive. Bingit tauk. Mengganggu koncentrasi memandu je taw...hehehe











Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Aisumi Blog
-- Click SINI to view
her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

sweety_nur said...

hehehe betol tu k.zie rasa mcm keta kita bermasalah jer...

My Life's Journey said...

Hrmm cian zie .. kmk faham perasaan kitak bla ada bunyi pelik kat tayar ya ..

Myra Jay said...

Standard ar tu yank kena benda2 cenggitu kat jalan raya..

Myra dah merasa pengalaman tayar pancit berkali-kali, penat tampong, last2 tukar 2 bijik tayar baru..

CAYANG ALIN said...

hmm..kalau biar lama2 bleh makan tayar tu...kiter pom menyampah..

sarah mohamad said...

Kalau saya driveee memang tak check apa dah. Naik je and bawak HEHEHE

Mr feckry said...

banyak bersabar

Ardini Humaira said...

a ah kan kena lak kat kita pempuan ni nak tuka tayar, Allah... susah nau kan

AmirFX said...

Sabar jak.. Boleh buang benda ya...

Cik Rose Cute said...

tak tahu ler pasal benda nie...tak tahu drive kereta..