Sangattt Sangatttt LETIH Dan Mood Ke Laut :(



Morning uols. Today mood zie really ke laut. Dah lah bdn super letih due to paperworks yg tak menang tangan di buatnya. And just now...something really hurts me a lot...kenapa benda yg baik harus di tukar ke arah yg tak baik?

Its really hurts me so much. Pd yg tak suka zie, i accept it with open heart. Pd yg nak UNFRIEND zie di Facebook...if thats what make u happy, UNFRIEND me then. Itu hak uols. There's nothing i can do about it.

Mood zie tetiba down. Sgt² down. Dahlah...Zie tak dpt buat org selama² menyukai Zie.










Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
Tilla Putree Sejinjang Blog
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

eVa said...

aie knk tok syg :'(.. sabar k.. xpa.. biarlah org ya... take time

cik chinta said...

biarla zie. jangan dipkir sangat. nanti tensi. kesihatan terganggu.

farrah said...

zie, tak perlu mempunyai 1000 kawan kalau kita tak happy. enough with just 1 or 2 tetapi yang bear-benar ikhlas dan jujur dan the best!

Aku Bah Nie Imah said...

hah!! sape yang tak suka kak zie nie? meh nak tarik telinga dorg tue..hehe biarlah mereka tak suka kak zie . . janji kita tak ganggu dorg . .

♥z@z@♥ said...

kenapa nie yunk..sabar ek..

Riena Haiqal said...

sabar la Zie.. pagi2 dah mood tak baik.. kitorang suka sangat2 kawan dengan Zie walaupun tak pernah jumpa.. tapi blog Zie yang selalu kitorang baca ni merapatkan tali persahabatan kita semua.. sabar la Zie.. yang penting masih ramai sahabat2 Zie kat sini terutama Riena gak la.. :))

Erynz Shah said...

sabar2x.. no moody2 pg2 nie.
biarlah ape org kata, yg pnting kita tahu ape kita wat n happy.. (^^,)

deelaffielya said...

mcmane zie mcm tu la yaya. bkn senang kite nak bt org suke dan sygkan kite. even dah kawan lame pun still masih ade rase xpuas hati tu.. biase la zie..lumrah manusia skrg ne.. mane2 dah tertulis hukum hakam Allah.. jd kite kene redha.. zie harus sabar byk2 zie..
yaya dah byk kali terkena.. dan skrg ne.. yaya fikir.. bkn senang nak dpt kwn yg betul fahami kite..
yg lebih paham adalah en suami/tunang/bf.. itu je.. lebih baik menghargai org yang rapat ngan kite dari org yg br kite kenal akhir ye makan diri kite balik..

ikhlas dr hati
Yaya

My Life's Journey said...

Hrmm zie ..biarkan mereka dengan labu2 mereka .. janji zie happy ..kmkorang sentiasa sokong kitak zie .. jgn heran gan cdak ar :)

Ardini Humaira said...

kengkadang kan menusuk kalbu gak bila jadi cenggini huuhu

AmirFX said...

Mngkin FB orang ya problem nak?

Cik Rose Cute said...

siapa orang tue erk??sibuk nak tahu hehehe