Sangattttt SANGAT BENCI Dgn Penyamar. Kau Takde MUKA Ke HAH!!!!



Kali ini, gambar zie yg ini plak kena gunapakai. Pantang okeh tgk zie terlupa nak watermarkkan pictures. For sureeeeeee lah merembat, mencurik pastu guna kat Facebook as profile picture utk mengabui mata org.

...bongok okeh org cam gni. Cam takde life dan takde muka pun iyer!






Inilah dia profile si pathetic faker tu. KAU TAKDE MUKA KE HAH! Muka akuuuuu jugak yg laku kau rembat. Menyampah aku. Dahlah zie tgh hangin, tgk lg pic di pakai org...semakin hangin lah jd nya mood ni.

...mcm haram je pakai picture org. Jenis manusia yg tak reti nk bersyukur dgn muka sendiri, ini lah dia. LOSER! Kau REMOVE picture aku tu cepat, pompuan!!!









CLICK Sini utk
tlg Zie REPORT this girl.
Byk lah kau Soffiya Awdariah
nama pompuan dlm picture tu











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

lily lotus said...

sian zie, selalu jadi mangsa. shud do somethinglah kan...

Tihara said...

tak patut kan dia buat camtu...sesuka ati je..zie jgn sedey2 yer..sian zie

alinac lover said...

lorrr.. xde muka kot

nama kemain sdp

*Ms.Serry Shah said...

cian zie. memang takde muka la tu kot zie... tak pun dia jeles tngk zie yg cntik lg super duper cun ni.. ramai juga la blogger fofular yg jadi mangsa mcm ni selain zie..

SyUhAdA said...

sian kak zie..sbr ye..

My Life's Journey said...

Hrmmm teruk2 ..perangai .. jahat ..banyakkan sabar a zie ..

AmirFX said...

Nama jak kacak tapi perangei macam toooooooottttt.. Censored.. haha..

Cik Rose Cute said...

orang cantik..mesti jadik masa keadaan...sabar...

siti said...

sabar je larh kak...akk kan cantik..tuh yg ramai nk guna picture akk

♥ Sri IzzZayani ♥ said...

sik yakin dgn dirik kdirik camyalah..

~zaman nektok even kita polah watermark mun org pande adjust and crop still juak dpt pake kita pun picture ya.. dunia dah semakin canggih tok payahhhh..~

CAYANG ALIN said...

sebab dia sik kacak..sebab tu dia pakei gambar kitak..hmm..

neyra shazeyra said...

hhahaha bulan lepas pn i ada kes ni

eVa said...

yobihh brani juakkkkkk.. tang ada2 jak.. udah2 gik bh.. ishhh gerammm

Kuchiki Rukia said...

SBAR YE ZIE YE.....ANYWAY SELAMAT PENGANTIN BARU.......