Sediakan Document Yg Diperlukan Utk Suami Submit Borang Transfer :)



Since petang ni suami Zie balik ke Sri Aman...so zie kena lah photocopykan mana² document butkti perkahwinan weols utk dillah lampirkan together with borang permohonan transfer dia nanti...

....sediakan dgn bismillah ni taw. Harap² APPROVED :) Aminnn..





Zie photocopykan lebih sikit sijil perkahwinan weols. Utk di letakkan di dlm wallet di di bawa ke hulu ke hilir. Senang if together dgn suami nanti, idak kooo kena cekup dek JAIS. Hehe :P

BTW, uols doakan permohonan transfer Dillah berjaya ek uols. TQ banget :* Mwah!!!










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
----- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

My Life's Journey said...

Amin2 ..umi doakan ye cayang .. mesti best bila dah dekat nanti ..umah2 :)

@juera said...

Amin..moga2 dpt transfer dillah tu :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

insyallah dapat amennnnnn...

Farah Shamsudin said...

amin.. amin.. insyaAllah.. mana tau ade rezeki tuka kan..

Myra Jay said...

Mudah-mudahan, insyaAllah..

Riena Haiqal said...

Amin Ya rabbal Alamin.. semoga permohonan Dillah utk transfer tu berjaya..:))tak yah lagi korang jauh2 kalau dah approved kan.. :))

CAYANG ALIN said...

Insyaallah berjaya..hembus2 skit..huhu..

Ezzattie said...

semoga diluluskan ye borang transfer tu. idaklah kak zie asyik duk terpisah aje dgn suami tersayang. Aminn..

eVa said...

ow tedah lok.. hopefully approve or.. byk doa2 zie.. mun xpat jgn sedih ilak k.. tp sentiasa doa k..

SyUhAdA said...

insyaAllah..smoga bjaya transfer ye..

mMoOnN aAlLeEaA said...

kenaklah kita di srawak sikda kad nikah oo.sia2 jak ngusung sijil sebesar kertas a4.diengkah dlm purse pun dah terlipat2x jak

AmirFX said...

Semoga dipermudahkan.. Amin..