Sijil Nikah Dan Siap Sudah :)



Tadaaa! 2 sijil nikah utk Zie and Dillah siap sudah ^_^ Actually jumaat lepas sebelum dillah balik Sri Aman sijil nikah ni dh siap. Baru berkesempatan nk ngiyau kat sini...hehehe :D

...ada 2 keping :) 1 utk Dillah simpan. dan 1 lg utk Zie simpan ^_-





Haa...yg utk perempuan ni, zie lah yg simpan. Nanti zie nk photocopykan satu utk zie simpan dlm wallet. Leh senang weols nk check-in mana-mana hotel. Tak payah bawa yg original ^_-

...asal ek kat Sarawak tak ada kad nikah yg cam mycard tu ek??? Asal kat semenanjung je yg hado. Tak adil ah kalau ginie. HEHE. Jeles tgk taw :P








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
MAIRA & MICA COLLECTION
-- Click SINI Tempat menjual
pakaian dan barangan baby yg
sgt cantik dgn harga yg berpatutan :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::







Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Cik Meeja said...

Wahhh!!Cepat la kat sana dapat sijil nikah? Kitorang dulu kene tunggu 3 bulan baru dapat sijil nikah original..tgu lagi 3 bulan baru dapat mycard nikah..Hikhik! N'way, ur wedding dress is so gorgeous especially the red one.. Same theme la kite..CM dulu pon tema merah putih gak.. ^_^

♥z@z@♥ said...

Simpan leklok sijil nikah tue yunk..penting tue..

atty's said...

owh sarawak takde ye yg mcm mycard tu..kalau ada senang..nak ltk dlm purse

My Life's Journey said...

Wahhhhhhhh yay .. bagus la zie ..leh simpan untuk kenang kenangan .. benar kata kitak zie ..kenak embak ke mana2 .. takut lain jadinya ..

Aeen said...

cantek sijil nikah sarawak nie...hehe...2 lah..xde kad nikah ek...hehehe..kite ade...sila jeles yeh..ngeee...(gurau2 je..)

Bui Junaidi said...

yalah Zie..kmk pun pelik kenak Sarawak x mcm semenanjung..lelah jak nk ngembak sijil besar gedabak mun nk g siney2..

Mrs Ayesha said...

eh cepatnya... kitorg kat sbh 2 bulan bru dpt sijil tu..huhu..

AmirFX said...

Kat Sabah dah pakei kad juak nektok...

pRincESs_N said...

kt semenanjung ade pon aku x buat2 lg..jenuh nk ke shah alam nun..

~ain said...

kalau selangor, ada kad nikah yang mcm lesen memandu liminate biasa tu je. skrg ni je kot dah ada mcm kad pengenalan tu... btw, kena bw ke mana-mana. nnti dah ada anak, tak yah dah kot.. ahahaha

Myra Jay said...

Myra yg kawen nak masuk 2thn pun tak buat2 KAD NIKAH, yg ada SIJIL nikah dan photocopy dalam wallet masing2 :)

CAYANG ALIN said...

yang kat semenanjung pon bukan semua negeri ade..so far selangor jer pon yang ade..

eVa said...

simpan manah2 sijil nyak wai.. hehe..

Ardini Humaira said...

sini walaupun macam kad ic tu tapi lambat nak dapat sobss