Tetiba Terrrrringin Nak Makan Umai OBOR-OBOR +__+



Pic umai obor² ni di ambil time Zie dan suami zie berPre-honeymoon aritu, weols ada order this umai obor². Byk camgnie je dah cost RM18...erkss! bapak giler parkinson weh! Nangis mmg nangis, tp mahai nah. Tp takpe...

..since dillah yg kuarkan fulus, order je kau! HAHAHAHA :D






Lembut² sedap²...yummmmm!
Terrrrringinnnnnnnnnn lg dah tekak ni nak mkn lagik **gulpp gulpp** Siapa yg tak pandai/tak pernah makan umai obor², zie hanya ada ONE word je utk uols....

...that word adalah RUGIIIII lah kau noks! Nyaman koh obor² mun nak tauk. Hehehe...tu dia ayat sarawak kuar suday :P blueksss












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
BRAINY-FAIDA
-- Click SINI utk
view her blog :)


:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Lin said...

Wah..nampak cam sedap la

♛ Dea Arematt ♛ said...

nyaman ow..lmk xmkn.. hehe... nenek mek rajin molah umai ikan apa ntah.. :P.. nyamansss

nur anis said...

first time tengok obor-obor dibuat makanan..huhu

saeko_nakamura said...

sis, rse ape obor-obor tuh?huhuhu..tingin nk rse...

asha said...

:)..nyaman tauk sik.hehehhe...lagik nyaman mun da biji bijan@kacang.hehe

Hani said...

Zie, masa saya g Kuching aritu, sy dh try umai obor2 nie. Hehehe. Sedap. Tak tau la bila nak rasa lagi.

CAYANG ALIN said...

Waaa..lama nya tak amkan umai obor2..dulu masa dok srawak mmang hari2 melantak tu kat cafe unimas tuu..

Bui Junaidi said...

feberet kmk juak tok..p,mun bukan bulan posa susah nak carik umai obor2..huhu..

MRMS said...

...wah sedap...kalau org putihnya di panggil ceviche...singgah sekejap ni,jenguk2...

AmirFX said...

Kat ctok jak ada.. Senanjung nun sidak sekda polah benda tok... hoho..

My Life's Journey said...

Yam yammmmmmmmmmmmm ..lamak dah c makan obor2 ..cicah gan sambal kacang pun sodap ..yammm

eVa said...

eeee nyaman kah.. mek xpande makan ulam2 gya.. tp nektok lapar pande ngga ya nyaman jak upa haha

eVa said...

eeee nyaman kah.. mek xpande makan ulam2 gya.. tp nektok lapar pande ngga ya nyaman jak upa haha

♥z@z@♥ said...

x pernah try..maybe one day ble ke sarawak..

Myra Jay said...

Okla yank kata banyak RM18, kalau myra kata sikit ni sampai RM18..hikhik :)

L@dyKichiMachiko said...

yup! agreed.umai obor2 mmg sedapp. lamak sik mkn tok eh.terliur indah mek diat.negri kita mmg unikkan dear?
Masa mek kat Semenanjung dlok,ssh nk jumpa org mlh obor2 as a dishes.

Ardini Humaira said...

weiii aku gigit ko!!! lama dah aku ngidam umai ni yunk. aku suka... susah nak cari kat sini... nak wat sniri tak reti.. nak p miri nanti aku baham umai kaw2. sobss nakkkkkkk!