Uols Dah Beli Kalendar 2012, Belum??? ^_^



Ceaaa....tajuk tu weh..hehe :D Itu adalah soklan keterujaan nk say HELLO kat 2012 ^_^ Ngeeee...hehehe.






Selaku peminat Manchester United tegar (tp part tgk match, dah tak tegar lg dah..huhu), Harus koooo Zie rembat MU calendar. Siapa yg anti-MU, sila jgn booed saya ini...hehehehe :D





Pssttt...awal² dah gantung kat dinding bilik weh...HAHAHA. Semangat lah katakan...lalalala **bersiul sambil tgk atas** So uols lak??? Dah beli belum. Jgn nanti last minit baru beli.

...tak fun arr waiting new year if calendar taun baru nan hado :P Hehe...boleh ke camtu ek??? ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

13 comments:

Myra Jay said...

dAH ADA KALENDER 2012, DAPAT PREE MASA MAKAN RITU :)

@juera said...

wah pminat MU tegar tol zie ni..hihi
em x bli pn..tiap2 thn mmg ofis ada supply kn kalendar n diary =)

Tihara said...

wahh cantik kalendar zie..akk dpt yg free je kt supermart :)

Erynz Shah said...

alamak.. calender MU.
nak gak calender camtue.. hehehe

i peminat MU yang tegar gak tau :)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhh dah ada kalendar sudah ... hihi .. dah nak habis tahun tok ..tapi kmk tetap rasa lambat masa berlalu hihi :(

eiyzniey said...

Dh dpt jgk..heheeee
Xpyh beli daa

AkUfiZA™ said...

Dapat free je, xpayah beli. Belambak kat office ni supplier/sub-con kasi ;-D

Aeen said...

huhuhu....calender free je dpt...xyh ar nk beli2...heheh...

AmirFX said...

Sekda beli gik.. Biasa tunggu kaendar free jer.. hihi...

pRincESs_N said...

aku tggu kalendarf ofis bagi same gn diary...

Lulu Caldina said...

nak boo gak sebab lulu penyokong chelsea ;)

CAYANG ALIN said...

Pengajaran..takde maknenye org tu nak berubah untuk kita..so kalau dah sebelum kawen dia buat benda bukan2 selepas kawen dia akan buat jugak..tabiat beb bukan senang nak buang..moral of the story, kalau dah dalam ati ade rasa "kot lepas kawen dia berubah" baik tak payah kawen trus..sebab ko akan kecewa..hmm..

eVa said...

kmk mesti beli lak!!! bgs juak ktk ingat.. ahahah.. tp kmk beli chelsea pun bahahahah